Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Žardelam 19. klubs karjerā; Marselu kļuvis par spāni

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Žardelam 19. klubs karjerā; Marselu kļuvis par spāni
Mariu Žardels
Foto: AFP/Scanpix

Karjeras labākos gadus Portugālē pavadījušais brazīliešu uzbrucējs Mariu Žardels atradis jaunu klubu, pārceļoties uz Saūda Arābijas vienību "Al-Taawon".

Žardelam 19. klubs

37 gadus vecajam futbolistam, kurš savus labākos gadus nospēlējis "Porto", bet no labi zināmiem klubiem spēlējis arī "Vasco da Gama", "Gremio", "Galatasaray", "Sporting" un "Bolton", Saūda Arābijas klubs kļūs par 19. (!) klubu profesionālajā karjerā.

Pagājušo sezonu Žardels pavadīja Brazīlijas klubā "Atletico Rio Negro". Lai arī "Al-Taawon" klubs neatklāj kontrakta nosacījumus, Saūda Arābijas prese lēš, ka vienošanās noslēgta uz "dažiem mēnešiem".

Marselu kļuvis par spāni

Madrides "Real" brazīliešu kreisās malas aizsargs Marselu šodien pieņēmis Spānijas pilsonību. Spānijas La liga čempionāta nolikums paredz, ka spēlē vienas komandas sastāvā laukumā vienlaicīgi nedrīkst būt vairāk par trim futbolistiem, kuriem nav Eiropas Savienības pases.

"Šī diena man ir īpaša. Esmu priecīgs, ka spēlēju "Real" sastāvā. Spānijas pilsonības pieņemšana ir nopietns solis, uz kuru ilgi tiecos," teica Marselu, kurš uz "Real" pārcēlās 2006. gadā no "Fluminense", kļūstot par tautieša Robertu Karluša aizstājēju.

"Borussia" jauno sezonu sāks bez Bariosa

Vācijas Bundeslīgas čempione Dortmundes "Borussia" jauno sezonu spiesta sākt bez Paragvajas uzbrucēja Lukasa Bariosa, kurš "Copa America" finālā guvis augšstilba savainojumu. Dortmundes kluba ārsts Markuss Brauns atklājis, ka šāda tipa savainojumus var izdziedēt 2-3 nedēļu laikā. "Borussia" jauno Bundeslīgas sezonu sāks 5. augustā ar spēli savā laukumā pret "Hamburger SV".

Izmantotie resursi:
abola.pt
Borussia Dortmund
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site

     [+] [-]

, 2011-07-26 20:05, pirms 13 gadiem
Man čomam ir viņa Porto spēles krekls, glabā kā ģimenes dārgumu

  +3 [+] [-]

, 2011-07-26 20:25, pirms 13 gadiem
Nezināju, ka viņš vēl spēlē. Prieks dzirdēt!

     [+] [-]

, 2011-07-26 21:23, pirms 13 gadiem
Šis man vienmēr ar Bayern asociēsies!

     [+] [-]

, 2011-07-26 21:35, pirms 13 gadiem
autor nevis ilsonibu,bet pilsonibu izlabo

     [+] [-]

, 2011-07-26 21:37, pirms 13 gadiem
sory pilsonibas nevis ilsonibas