Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Cluj" treneris atlaists no darba

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Cluj" treneris atlaists no darba
Sorins Kartu
Foto: AFP/Scanpix

Par nu jau skandalozo treneri kļuvušais Sorins Kartu atlaists no futbola kluba "Cluj" galvenā trenera amata, par to šovakar paziņots kluba oficiālajā mājaslapā. Galvenais iemesls - trenera uzvedība Čempionu līgas spēlē ar "Basel".

Sorins Kartu "Cluj" galvenā trenera amatu uzņēmās šī gada septembrī, taču viņa vadībā vienība neveiksmīgi nostartēja Čempionu līgas grupu turnīrā, izstājās no Rumānijas kausa izcīņas, kā arī neveiksmīgi startē vietējā čempionātā. Tam visam pa vidu vēl iemaisījusies Kartu uzvedība Čempionu līgas spēlē pret "Basel", kad treneris satrakojies un izdauzījis rezervistu soliņa plastika stiklu.

Dienā parādījās informācija, ka treneris nolēmis atkāpties no sava amata, taču kluba prezidents Juliu Muresans palūdzis trenerim nostrādāt līdz gada beigām. Vakarā prezidenta domas mainījās, jo viņš pamanījis to milzīgo negatīvo ažiotāžu, kas tika radīta futbola sabiedrībā pēc Kartu izdarībām. Muresanu nekavējoties nolēma atlaist Kartu no galvenā trenera amata:

""Cluj" nolēmis no galvenā trenera pienākumu pildīšanas atstādināt Sorinu Kartu. "Cluj" kluba tēls neatbilst tām izdarībām, kādas Kartu atļāvās spēles pret "Basel" 75. minūtē. Šī iemesla dēļ esam nolēmuši saraut mūsu attiecības ar treneri. Mēs atvainojamies Čempionu līgas organizatoru, "Basel", mūsu kluba atbalstītāju un visu futbola cienītāju priekšā par Kartu uzvedību."

No darba tikuši atbrīvoti arī atsevišķi Kartu asistenti, bet galvenā trenera amatu ieņems tikai 33 gadus vecais Alins Mintjuans, kuram tā būs pirmā darba pieredze galvenā trenera amatā. Savu futbolista karjeru viņš uzsāka tieši "Cluj", bet pēdējos gados darbojās kā viens no trenera asistentiem.

Izmantotie resursi:
www.sport.ro
Gazeta Sporturilor :: GSP.ro :: Site-ul de...
ONLINESPORT. ro - primul ziar electronic de...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-25 01:00, pirms 13 gadiem
Cik ir rekords gados jaunākajam trenerim čempionu līgas ietvaros? (Jauājums saistībā ar Malina 33 gadiem)...

  -2 [+] [-]

, 2010-11-25 01:24, pirms 13 gadiem
Nu tas izgājiens tiešām bija drusku debīls... Un cilvēkam, kuram šitā veras širmis ciet, nav ko darīt trenera amatā.

     [+] [-]

, 2010-11-25 19:18, pirms 13 gadiem
Pilnīgi loģiski. Lai nu kur, bet uz augstākās Eiropas futbola skatuves tā uzvesties nedrīkst, ja klubs grib radīt un saglabāt kaut cik labu reputāciju.