Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kamerūnietis Žeremi pārceļas uz Grieķijas "Larissa"

Agris Suveizda

Kamerūnietis Žeremi pārceļas uz Grieķijas "Larissa"
Žeremi
Foto: AFP/Scanpix

Grieķijas futbola klubs "Larissa" paziņojis, ka vienībai pievienojies Kamerūnas izlases pussargs Žeremi. Kamerūnietis "Larissa" pievienojās kā brīvais aģents, un līgums noslēgts uz divām sezonām.

Ļoti nozīmīgu papildinājumu ieguvis Grieķijas Superlīgas vidusmēra klubs "Larissa". Vispirms līgums tika noslēgts ar Gabonas izlases uzbrucēju Danielu Kuzānu, kurš "Larissa" tika izīrēts iepriekšējā sezonā. Kuzāns iepriekš spēlējis Glāzgovas "Rangers" un "Hull City". Savukārt nu komandu papildinājis arī Kamerūnas izlases spēlētājs Žeremi.

"Larissa" oficiālā paziņojumā izteica lielu prieku par Žeremi pievienošanos, nodēvējot to par, iespējams, nozīmīgāko pāreju kluba vēsturē. Ar 31 gadu veco balsta pussargu līgums noslēgts uz diviem gadiem. Žeremi pirmdienas vakarā ieradās Grieķijā, kur viņu lidostā sagaidīja aptuveni 500 fanu.

Žeremi savulaik pārstāvējis tādus superklubus kā Madrides "Real" un Londonas "Chelsea", bet pagājušās sezonas otro pusi pēc atvadīšanās no Anglijas "Newcastle" kamerūnietis pavadīja Turcijas "Ankaragucu". Kamerūnas izlasē Žeremi aizvadījis 118 mačus, piedaloties arī visās trijās Pasaules kausa izcīņas spēlēs šovasar.

Izmantotie resursi:
Sport In Greece.gr ::Front Page News

  +2 [+] [-]

, 2010-08-25 15:17, pirms 14 gadiem
Ļoti labi papildinājumi Larissa komandai. Protams, cīņa par titulu diez vai viņi iejauksies, jo Grieķijā tāpat kā Anglijā ir lielais četrinieks - Olympiacos, Panathinaikos, AEK un PAOK, bet nu tālu no tā viņi noteikti nebūs, varbūt pat būs tajā. Par Larissu tad tā, bet cerams, ka Ergotelis komandai ies labi nākamsezon, kā ne kā tur ir mūsu Māris.

  +5 [+] [-]

, 2010-08-25 15:18, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Olympiacos, Panathinaikos, AEK un PAOK,
Piecinieks, piemirsi Aris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-25 17:08, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Ļoti labi papildinājumi Larissa komandai. Protams, cīņa par titulu diez vai viņi iejauksies, jo Grieķijā tāpat kā Anglijā ir lielais četrinieks - Olympiacos, Panathinaikos, AEK un PAOK, bet nu tālu no tā viņi noteikti nebūs, varbūt pat būs tajā. Par Larissu tad tā, bet cerams, ka Ergotelis komandai ies labi nākamsezon, kā ne kā tur ir mūsu Māris.
un aizmirsi piemetināt ari vel Ergotelis

  -2 [+] [-]

, 2010-08-25 18:15, pirms 14 gadiem
Grieki arii perkas. :d

     [+] [-]

, 2010-08-25 20:06, pirms 14 gadiem
gurgucis rakstīja: un aizmirsi piemetināt ari vel Ergotelis
Nav jau favorīti, bet nu Māris maina statusu.