Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Floress "Benfica" treneris

Andrejs Siliņš

Floress "Benfica" treneris
Sančezs Floress
Foto: AFP

Par portugāļu futbola kluba "Benfica" galveno treneri nosaukts Sančezs Floress, kurš pagājušā gada oktobrī tika atlaists no spāņu kluba "Valencia" galvenā trenera amata.

"Benfica" izrādīja lielu interesi arī par zviedru futbola speciālista Svena Gorana Ēriksona pakalpojumiem. Tā kā zviedram pašreizējais darba devējs Anglijas Premjerlīgā "Manchester City" klubs jau pavēstījis, ka pārtrauks līgumu ar treneri, tad Ēriksona nonākšana pie portugāļiem šķita ticams variants.

Tomēr trenera, kurš jau divas reizes ar "Benfica" strādājis, palīdzot klubam izcīnīt čempiontutulus, vēl viena iespēja stūrēt portugāļu klubu pašiznīcinājās vakar, kad "Benfica" pavēstīja, ka galvenā trenera amatu ieņems Floress.

43 gadus vecais, bijušais "Valencia", Madrides "Real" un Spānijas izlases aizsargs Floress pēc veiksmīgas sezonas ar "Getafe" tika uzaicināts strādāt par "Valencia" treneri 2005. gadā. Pirmajā sezonā sasniedzis trešo vietu līgā, turpinājums vairs nebija tik sekmīgs. Pagājušā gada oktobrī slikto rezultātu dēļ Floress tika atlaists.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

     [+] [-]

, 2008-05-25 12:15, pirms 16 gadiem
veiksmi...un gazt Porto no tronja....

  -1 [+] [-]

, 2008-05-25 12:16, pirms 16 gadiem
Nuno gomez vel spele Benficā??

  -1 [+] [-]

, 2008-05-25 12:27, pirms 16 gadiem
stulbi, ka valensija viņu atlaida. manuprāt diezgan labs treneris.