Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Benfica'' noraidījusi ''Manchester United'' piedāvājumu par Di Marijas iegādi

''Benfica'' noraidījusi ''Manchester United'' piedāvājumu par Di Marijas iegādi
Anhels Di Marija Argentīnas izlases rindās
Foto: AP/Scanpix

Portugāles kluba ''Benfica'' vadība noraidījusi Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester United'' piedāvājumu par argentīniešu jaunā pussarga Anhela Di Marijas iegādi, kurš ir viens no portugāļu kluba līderiem.

Portugāļu mediji vēsta, ka ''Benfica'' kluba vadība esot noraidījusi Mančestras ''United'' kluba piedāvājumu par argentīniešu uzbrūkošā tipa pussarga Anhela Di Marijas iegādi. Tikai 21 gadus vecais futbolists, kurš ir viens no ''Benfica'' kluba līderiem, šosezon rāda ļoti atzīstamu sniegumu, kā rezultātā nopietnu interesi par viņu izrāda vairāki Eiropas vadošie klubi. Tiek lēsts, ka par minēto darījumu angļu klubs esot piedāvājis desmit miljonus eiro, kā arī uz ''Benfica'' dotos portugāļu pussargs Nani (23).

Portugāļu radio ''TSF'' paziņojis, ka ''Benfica'' kluba prezidents Luiss Filipe Vieira esot noraidījis ''United'' piedāvājumu, piebilstot, ka Di Marijas vērtība ir daudz lielāka – līguma izpirkuma summa vien sasniedz 40 miljonus eiro. Taču tiek minēts, ka ''Benfica'' pieņems piedāvājumu, ja par Di Mariju galdā tiks likti 30 miljoni. Portugāļi pašreiz ir ļoti
nepakļāvīgi un nevēlas pārdot spēlētāju jau janvārī, jo cer, ka Di Marija varētu veiksmīgi nospēlēt Argentīnas izlases rindas nākamā gada PK izcīņā, tādējādi vēl vairāk paceļot savu cenu.

Lai nu kā, pirms pāris dienām talantīgais futbolists, kurš pārstāv "Benfica" kopš 2007. gada, paziņoja, ka vēlas atstāt pašreizējo komandu. "Būtu ļoti priecīgs, ja varētu izmēģināt savus spēkus kādā citā čempionātā. Portugālē esmu jau trešo gadu un domāju, ka manas karjeras labad būtu labāk pāriet uz kādu solīdāku klubu," atklāja jaunais futbolists, piebilstot, ka ļoti vēlas pārstāvēt savu izlasi gaidāmajā PK izcīņas finālturnīrā. Vakar Di Marija Argentīnas izlases rindās spēlēja draudzības mačā pret Kataloniju (2:4), kurā guva vienus vārtus.

Runājot par "Manchester United", jāpiemin, ka janvārī komandai pievienosies senegāliešu uzbrucējs Mame Birams Diufs (22), kuru sarkanie velni iegādājās šī gada maijā no norvēģu kluba "Molde". Sezonas pirmo daļu Diufs tika izīrēts šai pašai komandai, bet pašreiz viņš jau ir pievienojies "United". Vakar spēlētājs saņēma darba atļauju, lai no 1. janvāra varētu spēlēt Mančestras kluba rindās.

Izmantotie resursi:
skysports.com
soccerway.com

  +8 [+] [-]

, 2009-12-24 23:23, pirms 14 gadiem
Benfika īstenībā gudri dara.. itkā.. bet ja.. bet ja viņš īsti netiek pie šprices PK tad nu Benfika mazliet aplauzīsies

  +4 [+] [-]

, 2009-12-24 23:28, pirms 14 gadiem
Žēl, ka MU acīs Nani tik mazsvarīgs. = Principā jau ļoti labs spēlētājs viņš ir.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-24 23:30, pirms 14 gadiem
CiCinSH rakstīja: Benfika īstenībā gudri dara.. itkā.. bet ja.. bet ja viņš īsti netiek pie šprices PK tad nu Benfika mazliet aplauzīsies
Gan jau,ka neaplauzīsies,tiks vai netiks čempī spēlēt,cena jau nekritīsies,ja viss ar veselību būs kārtībā.Cena var tikai celties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-25 00:06, pirms 14 gadiem
Di Maria ir baigi labais. Otrais labākais jaunais aiz Hondas no Venlo šobrīd, manuprāt. Būtu gribējies viņu redzēt MU sastāvā, bet, kāpēc Nani vēl nevar dot iespēju? Kaut vai izīrētu kādam, un tad skatītos, kā šim iet citur. Pēc gada Gigss beigs karjeru (visticamāk), tad Nani varētu malā labi noderēt. Bet nekas - gan jau būtu kāds klubs, kas mācētu viņu izmantot labāk!
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +9 [+] [-]

, 2009-12-25 00:14, pirms 14 gadiem
masterboy rakstīja: Labak kat ko citu!
Suarezu vai vilu
Jā, tagad un tūlīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-25 02:55, pirms 14 gadiem
he, he, MU meklē Ronaldu aizstājēju, bet bez portugāļu prosti.tutkas MU ir pavisam savādāks...hvz, vai atradīs aizvietotāju, jo visiem spēlētājiem, kas iet uz to pozīciju uzreiz ir psiholoģiskais depress...

  +1 [+] [-]

, 2009-12-25 11:37, pirms 14 gadiem
talants viņš ir un spēlē jau lieliski, bet vai tad tik ātri jau jāatstāj Portugāle? Benfika ir ļoti solīds klubs un Portugāle krasi atšķiras no Anglijas, tā kā tas talants, pārejot uz MU, var mierīgi arī pazust, kā tas gadījās ar Nani. bet nu, ar šādiem izteicieniem es nedomāju, ka arī Benfikā viņam kas sanāks. jālaiž viņš pēc iespējas ātrāk prom. nedomāju, ka Benfikā pie Aimara lieliskās spēles kaut kas krasi mainīsies. viens no līderiem Di Marija ir, bet līderis nav.

     [+] [-]

, 2009-12-25 11:52, pirms 14 gadiem
Varbut nemaz Di Marijam Anglijas futbols nav piemerots lai labak iet uz kautkadu Spaniju vai Italiju domaju ka taa butu labak un vel jau protams paliek Vacija bet diez vai