Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Cluj" trenerim problēmas ar savaldīšanos arī Rumānijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Cluj" trenerim problēmas ar savaldīšanos arī Rumānijā
Sorins Kartu
Foto: AFP/Scanpix

Pamatīgu rezonansi vakardienas UEFA Čempionu līgas spēlē starp "Basel" un "Cluj" vienībām izraisīja Rumānijas čempionvienības galvenā trenera Sorina Kartu izdarības uz rezervistu soliņa, kad treneris sāka demolēt rezervistu soliņa aizsargstiklu. Izrādās, ka problēmas ar savaldīšanos Sorinam ir arī Rumānijā.

Rumānijas čempionvienība "Cluj" jau atvadījusies no iespējām nākamā gada sākumā turpināt savu Eiropas kampaņu, jo vakar bezcerīgā spēlē ar 0:1 piekāpās "Basel". Satriekts par savas komandas sniegumu bija vienības aizbildnis Sorins Kartu, kurš mača izskaņā sākumā ar rokām, bet vēlāk ar kājām sācis demolēt rezervistu nojumes aizsargstiklu. Pagaidām nav zināms, kādu sodu saņems "Cluj" treneris, bet, ieskatoties nesenā vēsturē, atklājam, ka pēdējā laikā ar savaldīšanos futbola speciālistam ir lielas problēmas.

Rumānijas kausa izcīņas spēlē "Cluj" ar 0:1 piekāpās "Gloria Bistrita", vienīgos vārtus ielaižot no 11 metru soda sitiena atzīmes. Sašutumā par piešķirto pendeli, Kartu bija gatavs mesties laukumā, lai fiziski izrēķinātos ar mača galveno tiesnesi. Arī "mīļvārdiņi" tiesneša virzienā netika žēloti, jo treneris uzskatīja, ka pārkāpums pret pretinieku tika izdarīts ārpus soda laukuma. Par savu nesavaldību viņam piešķirta divu maču diskvalifikācija, kā arī 320 leju (ap 55 latiem) soda nauda. Viņa asistentam četru maču diskvalifikācija un 6800 leju sods (vairāk nekā 1100 latu).

Sorins Kartu (55 gadi) savas futbolista karjeras laikā iespēja vairākkārt kļūt par Rumānijas čempionu un kausa ieguvēju, bet pēc futbolista karjeras beigām jau teju 20 gadus strādājis par galveno treneri vairākos Rumānijas klubos, tajā skaitā arī ar pazīstamajiem "Rapid" un "Timisoara". Pie "Cluj" stūres viņš stājās šī gada septembrī, bet deviņdesmitajos gados trenējis Rumānijas U-21 izlasi.

Izmantotie resursi:
Cronica Romana - Cotidian National de...
Stiri - stiri online, stiri TV, stiri video,...
Sport365.ro - Sport zi de zi!

  -2 [+] [-]

, 2010-11-24 13:51, pirms 13 gadiem
čalim netur nervi, pašsaprotami!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-24 14:43, pirms 13 gadiem
Izlecējs,ja komanda ar savu spēlei nevar izpelnīties uzmanību,tad trenerim kkas ir jādara,lai par komnadu tiktu runāts.

  -2 [+] [-]

, 2010-11-24 15:37, pirms 13 gadiem
iknowyou rakstīja: Tas pašsaprotami varētu būt noliktavas strādniekam, nevis futbola komandas galvenajam trenerim.
Viņš tomēr ir tādā amatā, kurā nevar atļauties lauzt kaut ko, kad sagribas.
Kas notiktu, ja piemēram, Dombrovskis tiešraidē sāktu sist kādu vai lauzt kaut ko?
Pazors. Un kas līdzīgs ir arī šinī gadījumā - nevar galvenais treneris tā darīt.
Nu nu. Tās ir emocijas. Protams, jāmāk savaldīties, bet arī viņš ir tikai cilvēks.

     [+] [-]

, 2010-11-24 17:06, pirms 13 gadiem
kapec asistentam daudz lielaaks sods??