Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Ajax'' līdzjutēji laukumā met petardes, maču pret ''Feyenoord'' pārtrauc

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Ajax'' līdzjutēji laukumā met petardes, maču pret ''Feyenoord'' pārtrauc
Foto: Imago Images/Scanpix

Šodien Nīderlandes augstākās futbola līgas sestajā kārtā savstarpēji tikās divi futbola grandi - Amsterdamas ''Ajax'' un ''Feyenoord''. Spēles 55. minūtē pie rezultāta 3:0 par labu ''Feyenoord'' mačs tika pārtraukts, jo vietējie ''Ajax'' līdzjutēji laukumā meta petardes.

Šodien Nīderlandes spēcīgākās futbola līgas sestās kārtas ietvaros maču aizvadīja šīs valsts futbola grandi - Amsterdamas ''Ajax'' un ''Feyenoord''', taču mačs netika pabeigts.

''Ajax'' sezonu bija iesācis neveiksmīgi - pirmo četru spēļu laikā tikai pieci punkti. Arī pirmais puslaiks pret ''Feyenoord'' nebija Amsterdamas vienībai veiksmīgs. Līdz 37. minūtei viesi guva trīs bezatbildes vārtus un nonāca vadībā ar 3:0. Ar to mierā nebija atnākušie ''Ajax'' fani, kuri, sākoties otrajam puslaikam, laukumā meta petardes.

Tā dēļ galvenais tiesnesis 55. minūtē lēma pārtraukt spēli, bet vēlāk čempionāta sociālajos tīklos tika pavēstīts, ka pagaidām spēle ir pārtraukta un par tās tālāko likteni vēl sekos papildus informācija.

Atšķirībā no ''Ajax'', ''Feyenoord'' līdz šodienas spēlei turnīrā vēl nebija zaudējusi - piecās spēlēs trīs uzvaras un divi neizšķirti.

     [+] [-]

, 2023-09-24 19:01, pirms 7 mēnešiem
Paskatoties pēdējo 2 gadu darījumus par pārdotajiem spēlētājiem pazūd jebkadas ilūzijas, ka tuvākās pāris sezonas Ajax sasniegs ko vērā ņemamu.