Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Olympiakos" un "Panathinaikos" jau ceturtdaļfinālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Olympiakos" un "Panathinaikos" jau ceturtdaļfinālā
"Olympiakos" futbolisti
Foto: AFP

Aizvadītas visas Grieķijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēles. Vietu ceturtdaļfinālā pārliecinoši nodrošinājušas abas Superlīgas līdervienības - "Olympiakos" un "Panathinaikos".

Vispārliecinošāko uzvaru astotdaļfinālā izcīnīja "Panathinaikos", kas izbraukumā tikās ar "Panthrakikos". Spēles 20. minūtē rezultātu atklāja bijušais Māra Verpakovska komandas biedrs Ante Rukavina, izvirzot "Panathinaikos" vadībā. Otrajā puslaikā vārtus guva arī Gabriels un Kleitons, kā arī Kristodulopuloss. Kā rezultātā, "Panathinaikos" uzvarēja ļoti pārliecinoši - 4:0.

Pie panākuma izbraukumā tika arī "Olympiakos", kas, pateicoties Beluši un Galeti otrajā puslaikā gūtajiem vārtiem, ar 2:0 pieveica "OFI". Vietu nākamajā kārtā nodrošināja arī spēcīgais "AEK", kas ar 1:0 pieveica "Kerkyra". Visvairāk tika gaidīta "PAOK" un "Aris" spēkošanās, bet tajā vārti netika gūti, tādēļ komandām nāksies aizvadīt pārspēli.

5. kārtas rezultāti:

OFI - Olympiakos0:2
AEK - Kerkyra1:0
Panserraikos - Larissa1:0
Asteras Tripolis - Iraklis2:0
Ergotelis - Xanthi0:3
PAOK - Aris0:0 (28. janvārī tiks aizvadīta pārspēle)
Panthrakikos - Panathinaikos0:4
Veria - Panionios0:0 (28. janvārī tiks aizvadīta pārspēle)

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2009-01-24 23:49, pirms 15 gadiem
Panionios jāiet tālāk!