Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

De Būrs trenera karjeru turpinās MLS čempionvienībā

Rolands Eliņš

De Būrs trenera karjeru turpinās MLS čempionvienībā
Franks de Būrs. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Ziemeļamerikas spēcīgākās futbola līgas MLS klubs Atlantas “United” apliecinājis, ka par tā galveno treneri nākamsezon strādās Nīderlandes speciālists Franks de Būrs. Viņš noslēdzis ilgtermiņa līgumu, kura termiņš publiski nav izziņots.

Atlantas “United” šosezon izcīnīja pirmo vietu “Major League Soccer” turnīrā, neskatoties uz to, ka tikai otro gadu piedalījās šajā līgā. Par šo panākumu komanda parūpējās galvenā trenera Herardo Martino vadībā, bet viņa vietā tagad stājies Franks de Būrs.

De Būrs futbola sabiedrībai lika sevi iepazīt kā ilggadējs Nīderlandes izlases futbolists, kurš vairākas sezonas pārstāvēja “Ajax” un “Barcelona” vienības. 48 gadus vecais de Būrs iepriekš strādāja kā galvenais treneris Premjerlīgas klubā “Crystal Palace”, taču pagājušā gada septembrī tika atlaists tikai pēc piecām aizvadītām spēlēm.

Jāpiemin, ka arī pirms pievienošanās “Crystal Palace” de Būram sanāca visnotaļ īsa pieturvieta galvenā trenera amatā – Milānas “Inter” klubā viņš šajā pozīcijā noturējās tikai 85 dienas, līdz tika atlaists 2016. gada izskaņā. Pirms tam de Būrs ar labiem panākumiem strādāja Amsterdamas “Ajax”, četras reizes aizvedot to līdz Nīderlandes čempionu titulam, tāpat viņam ir pieredze kā trenera palīgam Nīderlandes izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...