Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Donovans - ASV gada futbolists

Donovans - ASV gada futbolists
Lendons Donovans
Foto: AP/Scanpix

Vakar ASV Futbola federācijas gada labākā futbolista titulu ieguva Lendons Donovans. Šo balvu uzbrucējs saņēma jau trešo reizi karjeras laikā.

27 gadus vecais uzbrucējs iepriekšējās divas reizes balvu saņēma 2003. un 2004. gadā. "Šis ir lielisks sasniegums un arī lieliska balva. Esmu ļoti lepns par to. Apzinoties to, ka mani fani, komandas biedri, kolēģi balsoja par mani, ir lieliska sajūta. Tas man nozīmē ļoti daudz," izteicās Donovans.

"Los Angeles Galaxy" uzbrucējs šogad tika atzīts arī par MLS vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, 25 spēlēs gūstot 12 vārtus un izdarot sešas rezultatīvas piespēles. Savukārt Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs gūtie trīs vārti un sešas rezultatīvās piespēles ieveda ASV Pasaules kausa finālturnīrā jau sesto reizi pēc kārtas. "Mēs skatāmies uz nākamo gadu un izskatās, ka tas būs ļoti interesants," piebilda Lendons.

Donovana karjeras laikā gūtie 12 vārti Pasaules kausa kvalifikācijā ir ASV rekords.

Lendons palīdzēja arī "Galaxy" tikt līdz pat MLS kausa finālam, kur viņi piekāpās "Salt Lake Real". Jāpiebilst arī tas, ka Donovans noslēdza jaunu līgumu ar "Galaxy" un uzreiz pēc tam tika izīrēts Anglijas Premjerlīgas klubam '"Everton" līdz marta vidum.

Izmantotie resursi:
la.galaxy.mlsnet.com
soccerway.com

  -1 [+] [-]

, 2009-12-22 17:01, pirms 14 gadiem
manuprāt,tas jau bij gaidāms

  -1 [+] [-]

, 2009-12-22 22:00, pirms 14 gadiem
Pelniti