Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Bunyodkor" neiekļūst finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Bunyodkor" neiekļūst finālā
''Bunyodkor'' galvenais treneris Ziko
Foto: AP

Ir noskaidrojušās abas Āzijas (AFC) Čempionu līgas finālistes. Šoreiz finālā spēlēs Japānas klubs "Gamba" no Osakas, kā arī Adelaidas "United" no Austrālijas.

Uravas "Red Diamonds" maču pret "Gamba" futbolistiem uzsāka ļoti veiksmīgi, pirmo puslaiku noslēdzot ar rezultātu 1:0, kas viņiem deva viena vārta pārsvaru divu spēļu summā. Jāatzīmē, ka sarkanie dimanti pirmajā puslaikā neizmantoja vēl virkni lielisku vārtu gūšanas iespēju.

Otrajā puslaikā viss strauji mainījās, jo jau 51. minūtē Osakas futbolisti panāca izlīdzinājumu, gūstot vārtus pēc stūra sitiena izpildes. Mača turpinājumā "Gamba" guva vēl divus vārtus, pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē iekļūstot finālā.

Taškentas "Bunyodkor" futbolisti šodien ar 1:0 pieveica Adelaidas "United" futbolistus, bet ar to nepietika, lai iekļūtu finālā, jo izbraukumā tika piedzīvots zaudējums ar 0:3.

Āzijas Čempionu līgā šogad būs jauns uzvarētājs, jo pagājušajā gadā uzvarēja "Red Diamonds", kas šodien izstājās jau pusfinālā. Pirmā finālspēle tiks aizvadīta 5. novembrī, bet atbildes spēle 12. novembrī. Uzvarētājs divu spēļu summā kļūs par visa turnīra uzvarētāju.

AFC Čempionu līga, Pusfināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Gamba Osaka (Japāna) - Urawa Red Diamonds (Japāna) 1:1 3:1 4:2
Bunyodkor (Uzbekistāna) - Adelaide United (Austrālija) 0:3 1:0 1:3

Izmantotie resursi:
the-afc.com