Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs pieļauj iespēju karjeru beigt Zviedrijas čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ibrahīmovičs pieļauj iespēju karjeru beigt Zviedrijas čempionātā
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Slavenais zviedru futbolists Zlatans Ibrahīmovičs pieļauj iespēju, ka savu karjeru varētu noslēgt Zviedrijas čempionātā, pārstāvot dzimto "Malmo" komandu.

Ibrahīmovičs šobrīd pārstāv ASV klubu Losandželosas "Galaxy". Viņš intervijā zviedru blogerim Aleksam Šulmanam norādījis, ka karjeras laikā ir kļuvis par Spānijas, Itālijas, Francijas un Nīderlandes čempionu, taču dzimtajā Zviedrijā pie šāda titula nav ticis.

"Neesmu aizvēris nevienas durvis. Man padomā ir viena trofeja, kuru vēl neesmu izcīnījis," norādīja futbolists, uzsverot, ka atgriezīsies Zviedrijas čempionātā, tad tikai "Malmo" komandas rindās.

Pie Spānijas čempiona titula Ibrahīmovičs tika "Barcelona" komandas rindās, Itālijā viņš titulus izcīnīja ar "AC Milan" un Milānas "Inter" vienībām, Francijas čempionātā triumfēja ar Parīzes "Saint-Germain", bet Nīderlandes čempionāta zeltu ieguva Amsterdamas "Ajax" kreklā.

Viņš "Malmo" komandu pārstāvēja no 1999. līdz 2001. gadam, pēc tam sākot veiksmīgu karjeru Eiropas labākajās futbola līgās.

Patlaban 36 gadus vecajam Ibrahīmovičam šobrīd ar Losandželosas "Galaxy" komandu ir līgums vēl uz diviem gadiem.

     [+] [-]

, 2018-09-22 20:37, pirms 6 gadiem
Tak bija pat baumas ,ka viņš grasās spēlēt kādā Ēģiptes klubā