Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Portmena un Serēna Viljamsa kļūs par sieviešu futbola komandas īpašniecēm

Ints Megnis
Ints Megnis

Portmena un Serēna Viljamsa kļūs par sieviešu futbola komandas īpašniecēm
Natālija Portmena. Foto: AP/Scanpix

Pazīstamā aktrise Natālija Portmena un tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa kļūs par īpašniecēm Nacionālajā sieviešu futbola līgas (NSWL) komandai no Losandželosas, kas pirmās spēles aizvadīs 2022. gadā.

Jaunajai komandai īpašnieku sastāvs būs iespaidīgs, jo starp tiem būs arī, piemēram, Viljamsas vīrs Aleksis Ohanians, kurš ir viens no vietnes "Reddit" dibinātājiem, aktrises Eva Longorija, Dženifera Gārnere, kā arī vairākas bijušās ASV sieviešu izlases spēlētājas. Tāpat starp jaunajiem īpašniekiem nosaukta arī Serēnas Viljamsas divus gadus vecā meita Aleksisa Olimpija.

Viljamsa nav svešiniece sporta komandu vadīšanā, jo viņai pieder maza daļa no Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Maiami "Dolphins". Paziņojumā Ohanjans pauda, ka viņu iespaidoja meita, kurai patīk spārdīt futbola bumbu, kā arī, ka viņš vēlas investēt sieviešu sportā, lai radītu tam labāku nākotni.

NWSL turnīrā šobrīd ir deviņas komandas, 2021. gadā turnīram pievienosies Luisvilas "Racing", bet Losandželosas vienība, kam pašlaik dots vārds "Angel", kļūs par vienpadsmito. Oficiāli šīs komandas nosaukumu plānots paziņot gada beigās.

Izmantotie resursi:
https://eu.usatoday.com/story/sport...