Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahce" spēlētājiem uzbrūk Trabzonas fani, futbolists aizstāvas ar efektīgu sitienu

Agris Suveizda

"Fenerbahce" spēlētājiem uzbrūk Trabzonas fani, futbolists aizstāvas ar efektīgu sitienu
"Fenerbahce" spēlētāji pret "Trabzonspor" atbalstītāju. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Daudzējādā ziņā dramatisks svētdienas vakars aizvadīs Turcijas Superlīgā, kur laimīgas uzvaras izrāva abas titula pretendentes Stambulas "Galatasaray" un "Stambulas "Fenerbahce".

Vispirms laukumā devās līdervienība "Galatasaray", kas divreiz izvirzījās vadībā, taču 77. minūtē pēc Nunu da Koštas sitiena jau priekšā bija "Kasimpasa" (3:2). Tomēr divas minūtes vēlāk mājiniekus mazākumā atstāja Klaudiu Vinks, Mauro Ikardi par spīti nerealizētai pendelei drīz vien tik un tā panāca izlīdzinājumu, bet 90. minūtē 4:3 izrāva Karluss Vinisiuss. Argentīniešu uzbrucējam Ikardi divi vārti, neiesista pendele un arī sitiens savos vārtos.

Ja "Galatasaray" trilleri aizvadīja Stambulā – tikai ne savā stadionā, tad "Fenerbahce" gaidīja daudz nopietnāks izaicinājums – viesošanās Trabzonā pie trešajā vietā esošās "Trabzonspor", kas sagādājusi "Fenerbahce" vienīgo zaudējumu Superlīgas sezonā. Pirmajā puslaikā 2:0 "Fenerbahce" labā pēc Dušana Tadiča piespēlēm panāca brazīliešu pussargs Freds, kurš augustā par gandrīz 10 miljoniem eiro tika nopirkts no "Manchester United", taču 78. minūtē ēģiptietis Trezegē ar pendeli panāca izlīdzinājumu (2:2).

Pēdējo vārdu spēlē tomēr sacīja "Fenerbahce" uzmainītais beļģu uzbrucējs Mišī Bačuajī, kurš 87. minūtē izrāva 3:2, bet pēc mača pēdējo vārdu gribēja teikt Trabzonas līdzjutēji, kuri izskrēja laukumā un uzbruka "Fenerbahce" futbolistiem. Atbildi parādā nepalika arī viesu spēlētāji – ja Bačuajī mēģināja trāpīt uzbrucējam, tad nigērietim Braitam Osaji-Semjuelam tas izdevās, ar efektīgu sitienu fanu nogāžot zemē, kur turpināja līdzjutēja pārmācīšanu. Gan Turcijas valdība un varas iestādes, gan arī FIFA prezidents Džanni Infantīno nosodīja Trabzonas līdzjutēju uzvedību.


"Galatasaray" kopš 11. novembra zaudējuma "Hatayspor" (1:2) izcīnījusi 50 no 54 punktiem (16-2-0) un svinējusi 11 uzvaras pēc kārtas, "Fenerbahce" kopš 4. novembra, kad mājās ar 2:3 zaudēja "Trabzonspor", nav piekāpusies 19 spēlēs pēc kārtas (15-4-0), un abas komandas ir pārliecinošas līderes. "Galatasaray" 30 spēlēs ir 81 punkts, "Fenerbahce" ir 79, bet "Trabzonspor" no otrās vietas atpaliek jau par 30 punktiem. Līdz sezonas beigām gaidāmas vēl astoņas kārtas, un līderu duelis "Galatasaray" laukumā paredzēts priekšpēdējā kārtā 19. maijā. Pirmā savstarpējā spēle beidzās ar 0:0, vienāda punktu skaita gadījumā pirmais papildkritērijs ir savstarpējās cīņas. Arī līgas snaiperu saraksta augšgalā ir šo klubu centra uzbrucēji – 18 vārti ir "Fenerbahce" bosnietim Edinam Džeko, bet Ikardi seko ar 17.

  +8 [+] [-]

, 2024-03-18 14:33, pirms mēneša
Nesaprotu ,kā var huliganus maigi izsakoties, saukt par futbola faniem ??? Īsti futbola fani ,tā neuzvedas.

  -3 [+] [-]

, 2024-03-18 16:42, pirms mēneša
Nu nazi rokā es neredzu ne bildē, ne video un fans likās skrēja garām viņiem vairāk nekā virsū un saņēma sitienu no aizmugures galvas rojonā, nekas tāds ar ko lepoties ne spēlētājam, ne fanam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2024-03-19 00:20, pirms mēneša
fall in love rakstīja: Nu nazi rokā es neredzu ne bildē, ne video un fans likās skrēja garām viņiem vairāk nekā virsū un saņēma sitienu no aizmugures galvas rojonā, nekas tāds ar ko lepoties ne spēlētājam, ne fanam.
Akls, bildē, video skaidri redzams, ka ar dūrēm brūk virsū, un labi dabū iekšās! Mājniekiem jāsaņem pamatīgs sods!

     [+] [-]

, 2024-03-20 22:43, pirms mēneša
fall in love rakstīja: Nu nazi rokā es neredzu ne bildē, ne video un fans likās skrēja garām viņiem vairāk nekā virsū un saņēma sitienu no aizmugures galvas rojonā, nekas tāds ar ko lepoties ne spēlētājam, ne fanam.
preciizi ... izskataas, ka speeleetaajs pats gribeeja vairaak kauties nekaa tas uzskreejushais chaliitis ...

     [+] [-]

, 2024-03-21 09:17, pirms mēneša
relax81 rakstīja: preciizi ... izskataas, ka speeleetaajs pats gribeeja vairaak kauties nekaa tas uzskreejushais chaliitis ...
Tam chaliitim tur nebija jābūt. Tālākais vairs nav tik svarīgi, jo neizbēgamības gadījumā ir labi trāpīt pirmajam.