Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pejevs: ""Shinnik" spēlē ļoti haotiski"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pejevs: ""Shinnik" spēlē ļoti haotiski"
Georgijs Pejevs (pa kreisi)
Foto: RIA Novosti

Krievijas futbola Premjerlīgas kluba Permas "Amkar" pussargs bulgārs Georgijs Pejevs pēc vakardienas mačā izcīnītās uzvaras pār Jura Laizāna pārstāvēto Jaroslavļas "Shinnik" atzinis, ka viņa komanda ir bijusi krietni pārāka.

Atgādināsim, ka vakar "Amkar" izbraukumā ar 2:1 pieveica Laizāna pārstāvēto "Shinnik", kaut arī tieši mājinieki guva pirmos vārtus. Viens no šī mača varoņiem Permas kluba rindās Georgijs Pejevs pēc spēles atzina, ka viņa komandas uzvara bijusi likumsakarīga:

"Paskatieties, cik daudz mēs izveidojām momentu! Ja būtu visus tos realizējuši, tad būtu uzvarējuši ar graujošu rezultātu. Arī mājiniekiem mača beigās bija izredzes gūt vārtus, taču viņu spēle atgādināja īstāko haosu, īstus asumus pie mūsu vārtiem viņi nespēja izveidot. Arī mēs pieļāvām kļūdas, tieši tādēļ arī pirmie ielaidām vārtus, taču, par laimi, vēlāk situāciju labojām un pārliecinoši noslēdzām maču."

Izmantotie resursi:
championat.ru