Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pieciem Krievijas futbola klubiem aizliegts reģistrēt jaunus futbolistus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievijas futbola federācija ir nolēmusi aizliegt pieciem Krievijas klubiem reģistrēt jaunus futbolistus, kamēr tie nav nokārtojuši parādsaistības.

Pēdējā laikā Krievijas futbolā arvien vairāk parādās skandālu par neizmaksātajām algām. Piemēram, "Sibirj" futbola klubs nedrīkstēs pieteikt jaunus futbolistus līdz tam, kamēr neizmaksās algu bijušajam FK "Rīga" uzbrucējam Andrejam Nikolajevam.

Tāpat ir sodītas arī Brjanskas "Dinamo" (par to, ka nav nokārtoti parādi ar bijušo komandas galveno treneri Andreju Černišovu), Irkutskas "Zvezda" (par parādu nenokārtošanu ar bijušajiem komandas spēlētājiem – Vladimiru Šišelovu un Andreju Govorju), Ivanovas "Tekstilshik" (par parādu nenokārtošanu ar bijušajiem komandas futbolistiem – Vitāliju Puginu, Dmitriju Vahlakovu, Alekseju Alemanovu), kā arī "Nika" (par parādu nenokārtošanu ar bijušo komandas spēlētāju Sergeju Kovaļovu) futbola komandas.

Tāpat ir izteikti aizrādījumi Barnaulas "Dinamo" un Ivanovas "Tekstilshik" komandām par to, ka tās nav norēķinājušās par spēlētāju pārejām. Šīm abām komandām ir jāsamaksā attiecīgi Maskavas "Spartak" un "Energetik" komandām līdz 2008. gada 13. augustam.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-07-15 20:23, pirms 16 gadiem
Pareizi vien dara!!!
Kartiba ir jaieviesh!!!
Galu gala 5 apmaksataka futbola liiga eiropa un te tadas problemas!!!

     [+] [-]

, 2008-07-16 08:18, pirms 16 gadiem
Bilde vnk reaala!

     [+] [-]

, 2008-07-16 12:32, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Bilde vnk reaala!


kaut kāda kūka!!! varēja jau normālu bildi ielikt, kaut vai šito ----->
';