Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maradona veselības dēļ pamet Meksikas otrās līgas kluba galvenā trenera krēslu

Rolands Eliņš

Maradona veselības dēļ pamet Meksikas otrās līgas kluba galvenā trenera krēslu
Djego Maradona
Foto: AFP / Scanpix

LETA--DPA. Leģendārais argentīnietis Djego Maradona atkāpies no Meksikas otrās divīzijas kluba Kuljakanas "Dorados" galvenā trenera amata veselības problēmu dēļ, paziņoja bijušā spēlētāja advokāts.

"Maradona ir nolēmis neturpināt savu darbu klubā. Pēc mediķu ieteikuma speciālists laiku veltīšot savai veselībai un drīzumā viņam gaidāmas divas operācijas - ceļgalam un plecam," sociālajā vietnē "Twitter" vēsta advokāts.

Tikmēr kluba prezidents Tono Nunjess "Twitter" vēstīja, ka Maradona vienmēr būs gaidīts komandā. "Djego, "Dorados" durvis vienmēr būs tev atvērtas. Veselība ir pirmajā vietā. Tev bija un vienmēr būs mājas šeit pie mums."

Bijušais futbolists "Dorados" vienībai pievienojās pagājušā gada septembrī un spēja aizvest komandu no tabulas apakšgala līdz pat izslēgšanas spēļu finālam, tomēr tā nespēja kvalificēties pirmajai divīzijai.

"Kopā mēs pārsteidzām pasauli," vēsta komandas paziņojums sociālajā vietnē "Twitter". "Mēs pierādījām, ka futbolā svarīgākā ir kaisme un mīlestība pret spēli." Maradonas vadītā komanda šosezon ir aizvadījusi jau pusi sezonas un pagaidām ieņem piekto vietu vietējā čempionātā.

58 gadus vecais Maradona jau iepriekš saskārās ar veselības problēmām. Janvārī Argentīnā viņam tika veikta vēdera operācija iekšējas asiņošanas dēļ.Spēlētāja karjerā leģendārais futbolists 1986.gadā aizveda Argentīnas izlasi līdz triumfam Pasaules kausā, kamēr ar "Napoli" klubu viņš 1987. un 1990.gadā triumfēja Itālijas A sērijā.

Izmantotie resursi:
leta.v

  +1 [+] [-]

, 2019-06-14 16:44, pirms 5 gadiem
Domāju gan, nonarkojies, tad veselības problēmas krājas viena uz otras.