Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bekhems sarūgtināts pēc zaudējuma

Bekhems sarūgtināts pēc zaudējuma
Deivids Bekhems
Foto: AP

Svētdienas vakarā Anglijas izlases futbolista Deivida Bekhema pārstāvētais Los Andželosas "Galaxy" savās mājās vairāk kā 20 000 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 2:3 zaudēja līdz šim bez uzvarām spēlējošajam "Toronto FC".

Bekhems mačā aizvadīja visas 90 minūtes, bet nespēja palīdzēt "Galaxy" izvairīties no pirmo punktu zaudējuma savās mājās. "Mēs esam sarūgtināti," atzina Bekhems. "Sezonā ir aizvadītas tikai trīs spēles un mēs nedrīkstam ļauties panikai, bet šis noteikti nav rezultāts kādu mēs gribējām".

Dennijs Dikhio spēles 42. minūtē vadībā izvirzija "Toronto FC". Minūti vēlak rezultātu izlīdzināja Landons Donovans. Līdz pārtraukuma rezultāts nemainijās, līdz ar to puslaiks noslēdās ar rezultātu 1:1.

Spēles otro puslaiku labāk iesāka "Toronto FC", kad 53. minūtē viesus vadībā izvirzija Džerods Smits. Pēc piecām minūtēm "Galaxy" līdzjutēji varēja uzgavilēt, kad pēc pārkāpuma soda laukumā pret "Galaxy" spēlētāju Karlu Robinsonu tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru nekļūdīgi realizēja pirmo vārtu autors Landons Donovans.

Visas cerības uz veiksmīgu spēles iznākumu izgaisa 88. minūtē, kad trešos
vārtus savai komandai guva Džefs Kunninghams.

Pēc šī zaudējuma "Galaxy" Rietumu konferencē ar trijiem izcīnītiem punktiem trijās spēlēs ieņem piekto vietu. Nākamo spēli "Galaxy" aizvadīs 19. aprīlī savā laukumā pret "Hjustonas Dynamo".

Izmantotie resursi: eurosport.com

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 14:08, pirms 16 gadiem
Nav spozhi rezultati tam Galaxy! rezultati gan tajaa MLS liga man patik,biezhi vien spelees tiek iesisti vairak par chetriem vartiem! protams aizsardzibu tas neslavina,bet vismaz skatitajus liels vartu guvums priece un piesaista uzmanibu
Slēpts komentārs: reiniksrobis

     [+] [-]

, 2008-04-14 15:56, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Reāli pajāt... Kāda atšķirība ko norietējušais Bekhems saka??? LA Galaxy var kautvai izkrist no MLS... Poh... Donovans jau sen ir daudz labāks nekā pensionārs Bekhema jaunskungs... Varu saderēt, ka ja viņš nebūtu anglis, raksta nebūtu...

Nee, raksts ir deelj taa,. ka vinjsh ir Bekhems, bet tu gan droshi vien taa raksti tikai taapeec, ka vinjsh ir anglis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-14 17:38, pirms 16 gadiem
Nu pret Hjuustonu manupraat nav nekaadas lielaas izredzes Galaxy... pagaajusaas sezonas beigaas redzeeju nedaudz play-offos vai velns sazin kaadaa tur turniira stadijaa vinjus (neesmu iipasi iedziljinaajies MLS turniiraa kaa taadaa, bet skjiet, ka kkas tomeer tur nav kaa Eiropas valstu cempionaatos!) - prieks ASV liimenja pietiekosi speeciiga komanda!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 22:09, pirms 16 gadiem
Tas nav futbols. Visu laiku katra komanda gūst 2 vārtus..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-14 23:24, pirms 16 gadiem
masterboy rakstīja: žēl ka bekhems tur spēlē!!

Pilnīgi piekrītu!