Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Solari karjeru turpinās Urugvajas čempionvienībā ''Penarol''

Solari karjeru turpinās Urugvajas čempionvienībā ''Penarol''
Santiago Solari
Foto: fotolog.com

Bijušais Argentīnas izlases spēlētājs Santiago Solari, kurš karjeras laikā pārstāvējis tādus klubus kā Madrides ''Real'' un Milānas ''Inter'', karjeru turpinās Urugvajas čempionvienībā ''Penarol''.

33 gadus vecais uzbrūkošā tipa pussargs savulaik divus gadus spēlējus spāņu klubā ''Atletico Madrid'', piecas sezonas pavadījis karaliskajā Madrides ''Real'', bet pēcāk trīs gadus pārstāvēja Milānas klubu ''Inter''. Eiropu Solari pameta 2008. gadā , atgriežoties dzimtenē un pievienojoties Argentīnas augstākās līgas klubam ''San Lorenzo'', kur pavadīja vienu sezonu. Nākamo sezonu argentīniešu futbolists pavadīja Meksikas klubā ''Atlante''.

Kļuvis zināms, ka Solari karjeru turpinās Urugvajas klubā ''Penarol'', kurš pagājušajā sezonā kļuva par valsts čempionu. Nav gan zināms, uz cik ilgu laiku esot parakstīts līgums un cik liela esot bijusi transfēru summa. Jāatzīmē, ka pērn Solari, kurš Argentīnas izlasē aizvadījis 12 mačus un guvis trīs vārtus, ar Meksikas klubu noslēdza līgumu uz diviem gadiem.

Vērts pieminēts, ka Urugvajas līgā no šīs sezonas spēlē vēl kāds bijušais Argentīnas izlases spēlētājs – uzbrūkošā tipa pussargs Marselo Galjardo (34), kurš pievienojies ''Penarol'' niknākajiem konkurentiem ''Nacional''. Galjardo, kurš Argentīnas izlasē aizvadījis 44 spēles, gūstot 13 vārtus, savulaik spēlējis arī Eiropā, pārstāvot franču klubus ''AS Monaco'' un ''PSG''.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2010-09-13 17:50, pirms 14 gadiem
Lai veicas. Savulaik diezgan pazīstams spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-13 18:28, pirms 14 gadiem
nekad neaizmirsīšu viņu. protams, vairāk gan Inter laikos, bet vairāk viņš asociējas ar to lielisko golu Real sastāvā... es pat nezinu pret ko viņš tad iesita, bet tik skaists gols bija.. lai nu kā, tiešām ļoti populārs agrāk bija un tikai 33 gadi.