Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Miloševičs pievienojas Kazaņas ''Rubin''

Miloševičs pievienojas Kazaņas ''Rubin''
Savo Miloševičs
Foto: AP

Bijušais Serbijas un Melnkalnes izlases uzbrucējs Savo Miloševičs karjeru turpinās Krievijā, kur pievienojies Kazaņas futbola klubam ''Rubin'', kura sistēmā joprojām atrodas Latvijas izlases vārtsargs Aleksandrs Koliņko.

34 gadus vecais uzbrucējs pagājušās trīs sezonas pavadīja Spānijas futbola klubā ''Osasuna'', kuras rindās aizvadīja 92 spēles un guva 24 vārtus. Komandu viņš pameta pagājušā gada vasarā un kopš tā laikā vairs nav spēlējis.

Tagad viņš ir nolēmis atgriezties un ar Krievijas klubu parakstījis līgumu uz vienu gadu.

Atgādināsim, ka nesen Kazaņas klubam pievienojās vēl viens ļoti pieredzējis un atpazīstams spēlētājs – Ukrainas izlases uzbrucējs Serhijs Rebrovs, kurš parakstījis līgumu uz diviem gadiem.
Komandas sastāvā ir arī bijušais Krievijas izlases spēlētājs Sergejs Semaks, kurš nesenajā pagātnē 10 gadus pārstāvēja Maskavas klubu ''CSKA'', kā arī vienu sezonu pavadīja Francijas futbola klubā ''Paris Saint-Germain''.

Izskatās, ka ''Rubin'' komandas galvenajam trenerim Kurbanam Berdijevam šajā sezonā ir izvirzīti visnotaļ augsti mērķi, ņemot vērā augstākminēto spēlētāju piesaisti komandai.

Karjeras laikā Miloševičs ir pārstāvējis tādus klubus kā ''Partizan'' (Serbija), ''Aston Villa'' (Anglija), ''Real Zaragoza'' (Spānija), ''AC Parma'' (Itālija), ''Espanyol'' (Spānija), ''Celta Vigo'' (Spānija) un ''Osasuna'' (Spānija).
Valstsvienības rindās 34 gadus vecais uzbrucējs ir aizvadījis 101 spēli un guvis 35 vārtus.
Miloševičs ir visu laiku labākais Serbijas izlases spēlētājs aizvadīto spēļu ziņā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-14 01:21, pirms 16 gadiem
Atgādināsim, ka nesen Kazaņas klubam pievienojās vēl viens ļoti pieredzējis un atpazīstams spēlētājs – Ukrainas izlases uzbrucējs Sergejs Rebrovs
_________________________________________________________________
Viņš ir ukrainis nevis krievs... Viņam nav krievu vārds... Viņš ir Serhijs...

  +2 [+] [-]

, 2008-03-14 12:07, pirms 16 gadiem
Atceros vinju no AC Parmas spelesanas laikiem!Legenda....!
Rubinam ir loti labi papildujumi!Tikai paliek jautajums,kas ar Kolinko!?