Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lukovičam nopietns savainojums

Lukovičam nopietns savainojums
Ingus Lukovičs.
Foto: www.fcsiauliai.lt

Lietuvas futbola A līgas kluba ''Šiauliai'' latviešu vārtsargs Ingus Lukovičs ir iedzīvojies nopietnā savainojumā, kuru guva pārbaudes mačā ar Viļņas ''Žalgiri''. Šī iemesla dēļ viņam nāksies izlaist visu sezonu.

Sākumā netika manīts, ka gūtais savainojums varētu būt tik nopietns, taču pēc atkārtotas vizītes pie ārstiem noskaidrojās, ka vārtsargam ir nepieciešama operācija, pēc kuras rehabilitācijai būs nepieciešams aptuveni pusgads.

''Šī ir liela problēma mūsu komandai. Jaunajiem futbolistiem būtu ļoti grūti izvilkt visu sezonu, tādēļ aktīvi meklējam pastiprinājumu šajā pozīcijā'' - apgalvoja ''Šiauliai'' kluba galvenais treneris Rītis Tavors. Pats Lukovičs šajā sezonā atgriezties Lietuvas kluba vārtos vairs neplāno: ''Ir ļoti nepatīkami gūt savainojumu vēl pirms sezonas sākuma, turklāt draudzības spēlē. Centīšos pēc iespējas ātrāk izveseļoties, taču tas nav atkarīgs tikai no manis. Svarīgi, lai klubam izdodas atrast pieredzējušu vārtsargu, kurš varētu palīdzet komandai'' - runāja futbolists.

Ar šādiem jaunumiem nebija apmierināti arī ''Šiauliai'' komandas fani, kuri apgalvoja, ka Ingus ir īsta komandas dvēsele un bez viņa būs ļoti sarežģīti. Situāciju apgrūtināja arī tas, ka pavisam nesen komanda pārdeva Lietuvas jaunatnes izlases vārtsargu Giedriu Arlauski Rumānijas vienībai ''Unirea'' un Šauļos palika tikai ļoti jauni un nepieredzējuši vārtsargi.

Izmantotie resursi:
www.fcsiauliai.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-02-13 20:27, pirms 16 gadiem
Slikta ziņa. Ingus ir viens no Latvijas perspektīvākajiem vārtsargiem, un tagad gadu bez spēlēšanas. Bez šaubām, tas iespārdīs visu karjeru. Slikti.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-13 21:37, pirms 16 gadiem
Gribētos zināt, kāds savainojums viņam ir ?

  +2 [+] [-]

, 2008-02-13 22:09, pirms 16 gadiem
re pie ka noved lietuviesu futbolss

     [+] [-]

, 2008-02-13 23:03, pirms 16 gadiem
Tuuuuries,mans draudzinjsh...,viss tev buus labi!!!

     [+] [-]

, 2008-02-14 01:36, pirms 16 gadiem
Bet vienalga nav tik smagi kā Ronaldo... Nesen parādījās raksts, kur bija pa 95% droši ārsti uN Ronaldo, ka šīs bija pēdējās 3 minūtes viņa karjerā.