Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Jurans: "Pietrūka spēles disciplīnas"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jurans: "Pietrūka spēles disciplīnas"
Sergejs Jurans
Foto: championat.ru

Šodien Krievijas premjerlīgas 5. kārtas spēlē "Shinnik" izbraukumā zaudēja "Tom" futbolistiem. Kā galvenos zaudējuma iemeslus "Shinnik" galvenais treneris minēja spēles disciplīnas trūkumu atsevišķās epizodēs.

Shinnik'' komanda izbraukumā ar 1:2 cieta neveiksmi pret ''Tom'' futbolistiem. Juris Laizāns spēlēja visu maču, bet Igors Stepanovs spēlei netika pieteikts.

"Shinnik" treneris Jurans pēc spēles bija diezgan dusmīgs uz savu komandu par atsevišķām epizodēm mača gaitā, īpaši izceļot to, ka komanda grēkojusi ar daudziem pārkāpumiem. "Pirmkārt, gribu apsveikt "Tom" futbolistus ar uzvaru, ar trim punktiem. Tas bija smags izbraukums, mēs zinājām, ka "Tom" savās mājās spēlē ļoti agresīvu futbolu. Mums pietrūka spēles disciplīnas, īpaši otrajā puslaikā," izteicās Jurans.

"Mājinieki īpaši aktīvi un agresīvi spēlēja otrā puslaika sākumā. Spēles gaitā bija ļoti daudz pārkāpumu, viens no tiem izrādījās liktenīgs, jo tieši pēc soda sitiena izpildes "Tom" guva vārtus. Vēl Džordževiča noraidījums... Pat sešgadīgs puika nenospēlētu tik muļķīgi laukuma stūrī, kā nospēlēja Džordževičs. Iespējams, ka ja būtu izmantojuši savas vārtu gūšanas iespējas mačs būtu noslēdzies savādāk," piebilda Jurans.

Tāpat Jurans kārtējo reizi sūdzējās par to, ka komanda nav pilnībā nokomplektēta, jo ļoti ilgi nebija skaidrības vai komanda spēlēs premjerlīgā vai ne. Par komandas vājāko punktu Jurans uzskata tieši pussargu līniju, kurā viens no līderiem ir Latvijas izlases futbolists Juris Laizāns.

Izmantotie resursi:
championat.ru