Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Grieķijā pēc fanu nekārtībām divus mēnešus spēles notiks bez skatītājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Grieķijā pēc fanu nekārtībām divus mēnešus spēles notiks bez skatītājiem
Foto: Panathinaikos FC

Tuvākajos divos mēnešos paredzētās Grieķijas Superlīgas futbolā spēles norisināsies tukšos stadionos. Soda mērs pieņemts pēc pagājušās nedēļas nekārtībām, kuru rezultātā slimnīcā smagā stāvoklī nonācis policists.

Lēmumu Superlīgas spēles aizliegt apmeklēt skatītājiem pieņēmusi Grieķijas valdība, un tas būs spēkā vismaz līdz 12. februārim. Spēles, kurām vajadzēja notikt nedēļas nogalē, tika atceltas pēc vairākiem incidentiem un nekārtībām. Futbola fani nekārtības sarīkojuši par volejbola čempionāta spēlē.

Fanu sadursmēs smagi cieta 31 gadu vecs policists, kurš atrodas komā. Viņa kājai trāpīja petarde, sākoties smagai asiņošanai, kuras rezultātā apstājās sirds. Par uzbrukumu apcietināts 18 gadus vecs fans, kuram izvirzītas apsūdzības slepkavības mēģinājumā.

"Slepkavnieciskais uzbrukums policistam nav pirmais smagas fanu vardarbības incidents pēdējo gadu laikā. Noziedznieki, kuri sevi slēpj aiz sporta fanu birkas, uzbrūk cilvēkiem, viņus savainojot un pat nogalinot," pauda Grieķijas valdības runasvīrs Pavloss Marinakis.

Viņš norādīja – 14 Superlīgas klubiem, lai saņemtu atļauju par skatītāju atgriešanos stadionā, vajadzēs uzstādīt novērošanas kameras un ieviest personalizētu biļešu sistēmu, un pirms ieiešanas stadionā vajadzēs parādīt personu apliecinošu dokumentu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/soccer/in-latest...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-12-12 11:21, pirms 5 mēnešiem
ar tiem atsaldeņiem savādāk nav iespējams runāt.
vainīgas ir valdības un spēka struktūras, kuras auklējas, nesaprot ka sporta fani un huligāni dauzoņas ir 2 dažādas lietas. un tikai stingra nežēlīga rīcība var laicīgi atvēsināt dauzoņas