Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Everton" plāno īrēt Donovanu

"Everton" plāno īrēt Donovanu
Lendons Donovans
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Everton" janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, plāno pastiprināties ar ASV izlases un Losandželosas kluba "Galaxy" līderi Lendonu Donovanu. Angļu klubs vēlas spēlētāju īrēt uz pāris mēnešiem.

Tiek lēsts, ka Anglijas Premjerlīgas kluba "Everton" galvenais treneris Deivids Moijess janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, plāno savas komandas rindas pastiprināt ar ASV izlases līderi Lendonu Donovanu, kurš pārstāv ASV futbola līgas "MLS" klubu Losandželosas "Galaxy". Pārstāvot "Galaxy", 27 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā ieguva kluba "Zelta futbola zābaku", ticis iekļauts "MLS" sezonas simboliskajā izlasē, kā arī atzīts par aizvadītās sezonas līgas vērtīgāko spēlētāju jeb "MVP".

Nav šaubu, ka ASV līgai šāds spēlētājs ir liels pluss, taču, ņemot vērā viņa meistarību un sniegumu, viņš ir pelnījis spēlēt augstākā līmenī, tāpēc nav pārsteidzoši, ka interesi par viņu izrāda vairāki Eiropas vadošo līgu klubi un šobrīd arī "Everton". Kā zināms, šī gada sākumā Donovans jau spēlēja Eiropā, kad tika izīrēts Vācijas Bundeslīgas klubam "Bayern". Toreiz "Galaxy" vadība šādam solim nepretojās, un tāpēc šoreiz to pašu vēlas paveikt arī "Everton" (ASV tāpat jau sezona beigusies).

Minēto angļu kluba vēlmi apstiprinājusi arī pati "Everton" kluba vadība: "Mēs strādājam pie tā, lai Lendons parādītos mūsu komandas rindās. Viņa pakalpojumos ļoti ieinteresēts ir Deividss Moijess. Ceru, ka jau tuvākajā laikā šis jautājums tiks atrisināts," paziņoja "Everton" kluba izpilddirektors Roberts Elstouns.
''Everton'' plāno Donovanu īrēt vien uz pāris mēnešiem, jo jau martā, kad sāksies jaunā ''MLS'' sezona, spēlētājam būs jāatgriežas ''Galaxy'' rindās.

Atgādināsim, ka janvārī uz Eiropu pārcelsies arī Donovana komandas biedrs Deivids Bekhems, kurš jau otro sezonu pēc kārtas uz pāris mēnešiem tiks izīrēts itāļu klubam "AC Milan".

Izmantotie resursi:
guardian.co.uk

     [+] [-]

, 2009-12-10 16:32, pirms 14 gadiem
tas nav risinājums problēmām, kas saistās ar playmeikara trūkumu komandā. Donovans pagājušogad nospēlēja 6 spēles byern sastāvā un neiesita nevienus vārtus bundeslīgā (dažus pārbaudes spēles)..
Nedomāju, ka šogad brutālajā angļu futbolā viņš kko spēs parādīt..
Bezjēdzīgs darījums ja jāskatās no sezonas viedokļa.. mēnesis paies kamēr iejutīsies komandā, februāri varēs nospēlēt un martā jau būs prom..
Varbūt paveiksies un redzēšu dzīvē šo čali.. 10.02.2010 spēlē pret Chealse
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-12-10 18:48, pirms 14 gadiem
laba izvēle.

  -2 [+] [-]

, 2009-12-10 20:32, pirms 14 gadiem
kā tad viņš bez savas tik mīļās Amerikas spēs izdzīvot Eiropā

  +1 [+] [-]

, 2009-12-10 21:37, pirms 14 gadiem
Es teiktu tā - nav slikti. Katrā ziņā, Everton pareizi darīja, kad nopirka krievu Biljaletedinovu, un Donovans varētu tikai pastiprināt komandas spēku. Laba izvēle no kluba puses un domāju, ka pašam Lendonam pret EPL arī nav nekas iebilstams!

     [+] [-]

, 2009-12-10 23:25, pirms 14 gadiem
amstel rakstīja: kā tad viņš bez savas tik mīļās Amerikas spēs izdzīvot Eiropā
Grūti pateikt, iespējams tāpat kā Frīdels, Dempsijs vai Donovana nākamais komandas biedrs Hovards.