Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

''Panathinaikos'' pārtrauc sadarbību ar bijušo ''Chelsea'' trenera asistentu Ten Keitu

''Panathinaikos'' pārtrauc sadarbību ar bijušo ''Chelsea'' trenera asistentu Ten Keitu
Henks Ten Keits
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Anglijas Premjerlīgas kluba ''Chelsea'' trenera palīgs Hens Ten Keits, kurš kopš pērnā gada vasaras ieņēma grieķu kluba ''Panathinaikos'' galvenā trenera amatu, abpusēji vienojoties ar kluba vadību, pārsteidzoši nolēmis lauzt līgumu un pamest Atēnu klubu.

54 gadus vecais holandiešu speciālists par ''Panathinaikos'' komandas galveno treneri tika iecelts pagājušā gada vasarā. Kļuvis zināms, ka grieķu kluba vadība un Ten Keits, abpusēji vienojoties, nolēmuši pārtraukt sadarbību, lai gan kluba rezultāti nemaz nebija tik slikti. Vietējā čempionātā aizvadītajās 13 spēlēs komanda izcīnījusi desmit uzvaras un turnīra tabulā pašreiz ieņem 2. vietu, tikai vienu punktu atpaliekot no līderiem un pašreizējiem čempioniem ''Olympiacos'' futbolistiem. Arī Eiropas līgā komanda ieņem 2. vietu grupā un pirms pēdējā grupu turnīra mača saglabā ļoti labas izredzes iekļūt nākamajā kārtā - 16. decembrī nepieciešams viens punkts mājās pret rumāņu klubu Bukarestes ''Dinamo''.

Tiek lēsts, ka lēmums pārtraukt sadarbību tika pieņemts tāpēc, ka Ten Keitu kritizējuši komandas līdzjutēji un vietējie mediji, piebilstot, ka viņš neprofesionāli strādājis ar spēlētājiem un veidojis komandas spēles stilu.
''''Panathinaikos'' paziņo, ka pēc tikšanās starp kluba prezidentu Nikolaosu Paterasu un komandas treneri Henku Ten Keitu, abas puses nolēmušas pārtraukt savstarpējo sadarbību,'' sacīts Atēnu kluba oficiālajā mājaslapā.
Pagaidām par komandas treneri iecelts Grieķijas U-21 izlases treneris Nikoss Niopliass.

''Tas bija gods strādāt par šī kluba treneri, un sasniegtie rezultāti lieliski papildināja manu darbu. Esmu komandas darbā ielicis labus pamatus. Cienu arī to, ka daži cilvēki nav apmierināti ar manu darbu, taču es un klubs darījām visu, lai sasniegtu rezultātu. Šīs lēmums neatstās nekādu negatīvismu uz manām attiecībām ar kluba prezidentu. Visbeidzot, vēlos pateikt paldies līdzjutējiem par atbalstu un ceru, ka komanda izcīnīs titulu,'' sacīja Ten Keits.

Pirms pievienošanās ''Panathinaikos'' Ten Keits vienu sezonu strādāja par trenera asistentu Londonas klubā ''Chelsea'', palīdzot darbā izraēlietim Avramam Grantam, sezonu trenēja Nīderlandes klubu ''Ajax'', bet vēl iepriekš trīs sezonas pavadīja spāņu kluba ''Barcelona'' rindās, kur asistēja padomos Frankam Reikārdam.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...
UEFA.com - Union of European Football Associations


, 2009-12-08 23:32, pirms 14 gadiem
idiotismam nav robezu
, 2009-12-08 23:36, pirms 14 gadiem
''Tiek lēsts, ka lēmums pārtraukt sadarbību tika pieņemts tāpēc, ka Ten Keitu kritizējuši komandas līdzjutēji un vietējie mediji, piebilstot, ka viņš neprofesionāli strādājis ar spēlētājiem un veidojis komandas spēles stilu.''

Njaa..nepareiz spele stils noveda pie otras vietas regularajaa cempii un pie 2. vietas Eiropas liigaa.... .....sviests tie fani un mediji...
, 2009-12-08 23:40, pirms 14 gadiem
joprojām atmiņā sēž pagājušā gada čempionu līga, kurā bez BATE tieši Panathinaikos, Ten Keitas debijas sezonā, pārsteidza visus, nospēlējot lieliski netikai stila ziņā, bet arī rezultāta. viena uzvara pār Inter ko bija vērta...
bet nu, zinot grieķu fanus, spiediens tiešām bija pamatīgs, ja tas tiešām bija iemesls šādam lēmumam.
lai nu kā, Ten Keita parādīja, ka viņš var būt arī lielisks treneris un izcelt viduvēju komandu Eiropā augstā līmenī. vēlu veiksmi un kādai komandai labu treneri.
žēl protams, ka viņš izveidoja tādu komandu, un tagad to pamet...
, 2009-12-08 23:44, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: joprojām atmiņā sēž pagājušā gada čempionu līga, kurā bez BATE tieši Panathinaikos, Ten Keitas debijas sezonā, pārsteidza visus, nospēlējot lieliski netikai stila ziņā, bet arī rezultāta. viena uzvara pār Inter ko bija vērta...
bet nu, zinot grieķu fanus, spiediens tiešām bija pamatīgs, ja tas tiešām bija iemesls šādam lēmumam.
lai nu kā, Ten Keita parādīja, ka viņš var būt arī lielisks treneris un izcelt viduvēju komandu Eiropā augstā līmenī. vēlu veiksmi un kādai komandai labu treneri.
žēl protams, ka viņš izveidoja tādu komandu, un tagad to pamet...
noteikti pie vainas ari stav zaudetajs DERBIJS macha pret OLYMPIAKOS 0 : 2, bet galou gala, vienas zaudetas speles delj nomainit treneri, sezonas puscellja, no tie sokrata pectechi tomer ir galigi pastulbi
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.
PSV futbolisti svin titula iegūšanu. Foto: PSV

PSV pēc sešu gadu pārtraukuma un 25. reizi vēsturē triumfē Nīderlandē

Šodien par Nīderlandes futbola augstākās līgas čempioni 25. reizi kluba vēsturē kļuva PSV, kas 32. kārtas mačā ar 4:2 pārspēja Roterdamas ''Sparta''. Komanda turnīrā triumfējusi pirmo reizi pēdējo sešu gadu laikā.