Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Sjomins pārceļas uz Kijevu

Ukrainas futbola klubs Kijevas "Dynamo" sestdien oficiāli paziņojis, ka par komandas jauno galveno treneri apstiprināts bijušais Maskavas "Lokomotiv" treneris un arī prezidents Jurijs Sjomins.

Sjomins jau ilgāku laiku uzturējās Kijevā, kur veica sarunas ar "Dynamo" amatpersonām, kā arī noskatījās Ukrainas kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēli starp Kijevas "Dynamo" un "Tavrija" komandām.

Sestdienas vakarā "Dynamo" prezidents Igors Surkis preses konferencē oficiāli prezentēja Sjominu kā kluba galveno treneri. Savus pienākumus krievu speciālists sāks pildīt sākot ar 2008. gada 1. janvāri.

Sjomins, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, uzsvēra, ka lielu uzmanību pievērsīs komandas sastāva komplektēšanai un vājo pozīciju nostiprināšanai. Savukārt "Dynamo" prezidents Surkis piebilda, ka Sjominam piešķirs tik daudz naudas līdzekļu, cik būs nepieciešams, lai Kijevas klubu padarītu krietni spēcīgāku. Tāpat Surkis izteica cerību, ka Sjomins par sav palīgu izvēlēsies nu jau bijušo "Dynamo" galveno treneri Oļegu Lužniju.

Sjomins kļuva populārs ar savu darbu Maskavas "Lokomotiv" klubā, ar kuru kopā divas reizes izcīnīja Krievijas čempionāta zelta medaļas. 2005. gadā Sjominu iecēla arī par Krievijas izlases galveno treneri, taču šī sadarbība nebija veiksmīga – Krievija nekvalificējas 2006. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram Vācijā. Krievijas futbola federācija piedāvāja Sjominam pagarināt līgumu, taču viņš no tā atteicās.

Izmantotie resursi:
www.football.ua

Slēpts komentārs: Karlis12

  +1 [+] [-]

, 2007-12-08 21:58, pirms 16 gadiem
Butiba labakais Krievijas treneris. Nez kamdel uz Kijevu, Lokomotives bosi ar visam pulem centas smao noturet....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-08 22:40, pirms 16 gadiem
Sjominam tagad "jāsasmeļ" priekšteča sataisītie sūdi

  +2 [+] [-]

, 2007-12-08 23:19, pirms 16 gadiem
Nu drīzāk bija jānomaina kluba prezidents ar visu viņa svītu.Tā jau ir galvenā Dynamo problēma:Surkis!
Sjomins jau ir pierādījis,ka ir labs treneris.Viņa vadībā Lokomotīve diezgan atzīstami spēlēja CL.Ja dos viņam līdzekļus ungalvenais laiku,tad Sjominam būs pa spēkam izvilkt no mēsliem ukraiņu grandu uniecelt to saulītē.Ceru,ka viņam tas izdosies,un Dynamo parādīs gan skatāmu futbolu,gan izcīnīs uzvaras,gan atgūs prestižu Eiropā.

  +3 [+] [-]

, 2007-12-09 00:05, pirms 16 gadiem
Sjomins ir treneris, kuram ir vajadzīgs laiks, lai izveidotu komandu pa "savam prātam". Ja Surkis būs pacietīgs (kas ir maz ticams), tad viss būs ok. Tā kā mana prognoze - pēc vēlākais gada Dynamo būs cits treneris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-09 22:10, pirms 16 gadiem
Ar Kijevas Dinamo ir ta pat kaa ar Spartaku, fani un kluba bosi dzivo nostalgijas par 90.to gadu sakumu, ka klubi bija neapsaubami lideri savas valstis, speletaji sanema parliecinosi vairak ne ka citos klubos, ar kluba vardu vareja parvilinat labakos spilerus sava valsti, ari citi klubi bija krietni vajaki utt.... limenis tagad izlidzinajies gan naudiska zina gan ari vispar futbols eiropa un pasaule ir krietni vien izlidzinajies.... Jebkura gadijuma Kijevai negribes padoties Doneckas oglracu klubs, kamer Doneckiesi terejot tikai 1. un 2. komandas, eru algas 80m USD...