Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" iegādājas 18 gadīgu beļģu aizsargu?

"Manchester United" iegādājas 18 gadīgu beļģu aizsargu?
Marniks Vermijls
Foto: www.zita.be

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" no Beļģijas pēdējo divu gadu čempiones "Standard Liege" iegādājies 18 gadus veco beļģu aizsargu Marniku Vermijlu, vēsta vairāki Beļģijas mediji, kā arī paziņojis spēlētāja tēvs.

Tiek lēsts, ka pārbaudes perioda laikā "Manchester United" rindās jaunais futbolists ar parādīto sniegumu ir atstājis ļoti labu iespaidu uz sarkano velnu galveno treneri Aleksu Fergusonu, kā arī uz rezerves komandas galveno treneri - bijušo "United" uzbrucēju - Ūli Gunāru Sulšēru. Tiek lēsts, ka Mančestras klubs Vermijlam piedāvājis līgumu uz trim gadiem, kamēr viņa pārstāvētais klubs "Standard", kura rindās gan viņš vēl nav aizvadījis nevienu maču, saņems kompensāciju 300 tūkstošu eiro apmērā. ''Manchester United'' oficiālajā mājaslapā gan pagaidām nav informācijas par šo darījumu.

Beļģu futbolists ir ļoti daudzpusējs spēlētājs, kurš aizsardzībā var spēlēt jebkurā pozīcijā, taču vislabāk darboties viņam padodas aizsardzības kreisajā vai labajā malā. Paredzams, ka "Manchester United" pirmajai komandai Vermijls pievienosies pirms 2010./2011. gada sezonas sākuma, tātad jau šovasar. Jāatzīmē, ka Mančestras kluba rindās jau spēlē viens beļģu aizsargs – Ričijs De Laets (21).

"Viņi ("Manchester United") teica, ka Marniks ir labākais labās vai kreisās malas aizsargs, kāds pēdējos gados ir redzēts. Fergusons man sacīja, ka pēc pāris gadiem Marniks regulāri spēlēs "United" komandas rindās," laikrakstam "Het Laatse Nieuws" sacīja jaunā futbolista tēvs Dirks Vermijls, kurš agrāk arī bija profesionāls futbolists.

Izmantotie resursi:
skysports.com
dailymail.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 21:04, pirms 14 gadiem
Cerams ka paradiss labu snieegumu MU rindaas !!!

  -1 [+] [-]

, 2010-03-08 21:05, pirms 14 gadiem
nu es pagaidam tam neticu

  -3 [+] [-]

, 2010-03-08 21:05, pirms 14 gadiem
lol

     [+] [-]

, 2010-03-08 21:28, pirms 14 gadiem
Tad jau redzēs !

  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 22:18, pirms 14 gadiem
Pec bildes izskatas ka dzekam knapi 14 palika!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 22:27, pirms 14 gadiem
Es tikai par! Neko iepriekš par viņu neesmu dzirdējis, bet, ja jau SAF saka, ka labākais aizsargs pēdējos gados, tad tur tiešām IR jābūt talantam. SAF vienkārši šādas frāzes nemētā!

     [+] [-]

, 2010-03-08 22:37, pirms 14 gadiem
Tas tikai priecē.Lielie saimnieki esot it kā 80 milj. atvēlējuši jaunu spēlētāju iegādei,tā ka šis ir tikai sākums

  +2 [+] [-]

, 2010-03-08 23:20, pirms 14 gadiem
Ceru ka tikai baumas! Lai paši audzē savus spēlētājus, nevis tikai nozog! MŪ ir ļoti laba jauno spēlētāju akadēmija, bet vienkārši riebj ka visi superklubi pārpērk jaunos talantus. Runa neiet tikai par MŪ, bet arī par visādiem Reāliem, Čelsijiem, utt! Lai paši audzina savus, ne tikai zog klubiem kuri nespēj šādus spēlētājus noturēt!

Labāk lai viņš vēl paspēlē Ljēžā, uzkrāj pieredzi, saņem pat varbūt izsaukumu uz izlasi, nevis tagad iet uz to MŪ!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 23:32, pirms 14 gadiem
Bronsons rakstīja: Tas tikai priecē.Lielie saimnieki esot it kā 80 milj. atvēlējuši jaunu spēlētāju iegādei,tā ka šis ir tikai sākums
netici taadaam basnjaam. Labaak paseko liidzi, kas notiek Red Knights nometnee un cik taalu ir tikushi ar piedaavaajuma izteikshanu Gleizeriem.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-08 23:32, pirms 14 gadiem
MūjābelFC rakstīja: Ceru ka tikai baumas! Lai paši audzē savus spēlētājus, nevis tikai nozog! MŪ ir ļoti laba jauno spēlētāju akadēmija, bet vienkārši riebj ka visi superklubi pārpērk jaunos talantus. Runa neiet tikai par MŪ, bet arī par visādiem Reāliem, Čelsijiem, utt! Lai paši audzina savus, ne tikai zog klubiem kuri nespēj šādus spēlētājus noturēt!

Labāk lai viņš vēl paspēlē Ljēžā, uzkrāj pieredzi, saņem pat varbūt izsaukumu uz izlasi, nevis tagad iet uz to MŪ!
Beidz. Tā tas vienkārši futbolā ir iekārtots. Tiem kam ir nauda, tie pasūta mūziku. Un ja jaunietis pats negribētu iet prom, tad pret viņa gribu neviens viņam nevarētu piespiest pamest Ļežu!

  -1 [+] [-]

, 2010-03-08 23:34, pirms 14 gadiem
hamleta_teeva_reegs rakstīja: netici taadaam basnjaam. Labaak paseko liidzi, kas notiek Red Knights nometnee un cik taalu ir tikushi ar piedaavaajuma izteikshanu Gleizeriem.
Izskatās jau ka tomēr šis darījums nenotiks. Bet jebkurā gadījumā esmu par Red Knights United pārņemšanu, jo tie Gleizeri acīmredzot neprot normāli vadīt klubu, ja klubam ir iekrājies 700 milj. liels parāds!

     [+] [-]

, 2010-03-09 19:26, pirms 14 gadiem
grosis7 rakstīja: Izskatās jau ka tomēr šis darījums nenotiks. Bet jebkurā gadījumā esmu par Red Knights United pārņemšanu, jo tie Gleizeri acīmredzot neprot normāli vadīt klubu, ja klubam ir iekrājies 700 milj. liels parāds!
laikam gan, jo viens ir Z-amerikas NFL, NHL , NBA un velns vinju zin, kaadaas tik veel tur liigaas vinjiem pieder komandas, otrs ir Eiropas futbols, kur tomeer naakas izmantot citu pieeju. kkur pasen lasiiju par Maple Leafs paarvaldiishanu un tas bija piemeers kaa var pelniit ar klubu, nevinneejot neko. ja kaadam ir interese, var pamekleet, tur bija kaut kaads pensioneeto skolotaaju klubs paarnjeemis to komandu un ar pareiziem maarketinga instrumentiem reaali pelniija. man ir zheel (neskatoties, ka man nepatiik MU), ka labs klubs var aiziet pa skuju taku nemaakuliigas saimniekoshanas deelj. piemeeri ir daudz, kad tas jau ir noticis- Newcastle un Leeds United, kuri bija super klubi un chempionliigaa ciiniijaas kaa liidziigi ar visiem Eiropas grandiem. un kur vinji ir tagad? zinu, ka to ir gruuti pienjemt, bet MU ir jaatziist, ka ir baigie suu..ar visaam taam paarmaksaatajaam benkjus sildoshajaam zvaigzneem un milzu algaam. kkas liidziigs ir Liverpool, kur Rafiks ir sataisiijis kkaadu mistisku entire latino 11, kuri nevelk premjerliigas prasiibas.