Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Anglis Lingārds karjeru turpinās Korejas komandā ''Seoul''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Anglis Lingārds karjeru turpinās Korejas komandā ''Seoul''
Džese Lingārds. Foto: Seoul FC

Anglijas futbolists Džese Lingārds futbolista karjeru turpinās Dienvidkorejas komandā ''Seoul'', ar kuru noslēdzis vienošanos uz diviem gadiem, oficiāli paziņojusi vienība.

Karjeru Dienvidkorejā turpinās anglis Džese Lingārds, kurš vienojies par divu gadu līgumu ar FC ''Seoul'', oficiāli paziņojis klubs. ''Esmu ļoti priecīgs spēlēt šajā līgā. Mēģināšu spēlēt labu futbolu, kā arī darīšu visu, lai palīdzētu ''Seoul'' komandai,'' paziņojumā citēts Lingārds.

No 2011. līdz 2022. gadam Lingārds bija Anglijas Premjerlīgas Mančestras ''United'' īpašums. Tās sastāvā viņš 232 spēlēs visu līgu ieskaitē guva 35 vārtus. Klubs gan vairākkārtīgi viņu izīrēja citām komandām kā, piemēram, ''Leicester'', ''Birmingham City'', ''Brighton'', ''Derby County'' un ''West Ham''.

Pēdējo sezonu Lingārds pavadīja citā Anglijas Premjerlīgas klubā - ''Nottingham Forest''. Visu turnīru ieskaitē viņš laukumā devās 20 spēlēs, kurās guva divus vārtus. Anglijas Premjerlīgā viņš 17 mačos ar vārtiem neizcēlās.

FC ''Seoul'' dibināts 1983. gadā. Kluba vēsturē tas sešas reizes triumfējis K-1 līgā, pēdējo reizi to paveicot 2016. gadā. Divas reizes klubs izcīnījis Korejas FA kausu un Korejas Līgas kausu, bet vienu reizi Korejas Superkausu. K-1 līgas jaunā sezona sāksies 1. martā, ''Seoul'' aizvadot maču pret ''Gwangju''.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fcseoul

     [+] [-]

, 2024-02-08 13:40, pirms 3 mēnešiem
Kā vienmēr rakstā pat nav pieminēts kādas pozīcijas spēlētājs viņš ir lai nezinātāji saprastu ko nozīmē 35 vārti 232 spēlēs.es kā MU fans ta zinu bet nez cik raksti bijuši par citu līgu spēlētājiem ka pēc tam jāmeklē google lai saprastu kas tas vispār pa putnu ir.tā pat arī vecumu varētu norādīt.