Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Beļģijas līgas dīkstāve turpināsies vismaz līdz augustam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beļģijas līgas dīkstāve turpināsies vismaz līdz augustam
"Club Brugge". Foto: Zuma Press/Scanpix

Beļģijas drošības padome šodien lēmusi, ka valstī profesionālais sports nebūs atļauts vismaz līdz 31. jūlijam. Tādējādi nav piepildījušās futbola līgas cerības par darba atsākšanos.

Eiropas futbola līgu rangā Beļģija atrodas astotajā vietā. Priekšā ir Spānija, Anglija, Vācija, Itālija, Francija, Portugāle un Krievija. Nākamajā sezonā no tās Eirokausiem tiks pielaistas piecas komandas.

Šodien Beļģijas drošības padome pieņēmusi lēmumu neļaut profesionālajām futbola līgām atsākt darbu līdz 31. jūlijam. Līgas paziņojumā par lēmumu teikts, ka tā bez šaubām piekrīt šim lēmumam un to respektē.

15. maijā notiks "Pro League" klubu ģenerālā asambleja, kurā darba grupa prezentēs savas idejas. Tā un līgas vadība pētīs sporta un finansiālās sekas, ko radījusi koronavīrusa radītā krīze.

Čempionāta vadībā ar lielu atrāvienu – 15 punkti – atrodas "Club Brugge". Savukārt otro no ceturtās vietas šķir tikai divi punkti. Viena aiz otras sarindojušās "KAA Gent", "Sporting Charleroi" un "Antwerp".

Izmantotie resursi:
https://www.sport.be/nl/jupilerprol...