Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Zenit" četras kārtas pirms beigām izcīna Krievijas čempiones titulu

Rolands Eliņš

"Zenit" četras kārtas pirms beigām izcīna Krievijas čempiones titulu
Foto: Tass/Scanpix

Krievijas Premjerlīgā šovakar noslēgusies 26. kārta, un tajā „Zenit” ar 4:2 apspēlēja „Krasnodar”, iegūstot nepieciešamo pārsvaru turnīra tabulā, lai jau tagad garantētu čempiones titula izcīnīšanu.

„Zenit” izdevies aizstāvēt Krievijas čempiones titulu un izcīnīt to sesto reizi savā vēsturē. „Zenit” vienība kopš sezonas atsākšanās uzvarējusi visās spēlēs, bet šovakar tikās ar vienu no savām tuvākajām sekotājām „Krasnodar” vienību.

„Zenit” ātri izvirzījās vadībā, taču pārsvaru izlaida no rokām, un „Krasnodar” 41. minūtē ar pendeli varēja pārņemt vadību. Taču tā palika nerealizēta, bet savu iespēju garām nelaida Artjoms Dzjuva, panākot 2:1 „Zenit” labā. Krasnodaras komanda atspēlējās arī otrajā puslaikā, taču turpinājumā labāka bija „Zenit”, beigās uzvarot ar 4:2. Divi vārti šajā spēlē „Zenit” Irānas uzbrucējam Sardaram Azmounam.

„Zenit” pārsvars kopvērtējumā līdz ar to šobrīd ir 13 punkti pār Maskavas „Lokomotiv”, kas vakardien pie uzvaras netika un spēlēja neizšķirti. „Krasnodar” ir 17 punktu atstatumā, taču aizvadījusi vienu spēli mazāk.

Sanktpēterburgas komanda izcīnīto titulu ziņā ir panākusi Maskavas CSKA, kamēr ranga augšā vēl laiciņu būs Maskavas „Spartakai”, kurai ir desmit Krievijas čempiones tituli.

  +4 [+] [-]

, 2020-07-05 23:15, pirms 4 gadiem
Autors laikam noguris vai salietojies. Dzjuva? Azmounam? Spartakai?

     [+] [-]

, 2020-07-06 10:37, pirms 4 gadiem
autora teksts dīvains