Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Moskva" nespēlēs Krievijas Premjerlīgā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Moskva" nespēlēs Krievijas Premjerlīgā
"Moskva"
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jaunā Krievijas Premjerlīgas sezona martā sāksies bez viena no galvaspilsētas klubiem - FK ''Moskva'', kas finansiālu problēmu dēļ nav gatavs dalībai Krievijas Top divīzijā.

Kompānijas ''Норильский никель", kas ir ''Moskva'' galvenais akcionārs, pārstāvji šodien preses konferencē paziņoja, ka klubs atsaukts no starta Premjerlīgā, sakarā ar finanšu krīzi.

Klubu gaida reorganizācija, tas turpinās eksistenci un šosezon, visticamāk, spēlēs pirmajā vai otrajā līgā, bet pastāv iespēja, ka varētu vispār izlaist šo sezonu. Šajā sakarā skaidrība būšot tuvāko divu mēnešu laikā. Visi pašreizējie ''Moskva'' futbolisti varēs doties uz citiem klubiem, taču tas nenotiks brīvos transfēros, kluba vadība tomēr vēlas šo to nopelnīt no pārejām.

Paredzams, ka ''Moskva'' vietu Premjerlīgā ieņems pagājušās sezonas trešās vietas ieguvēja pirmajā līgā - Vladikaukāzas ''Alania''.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-02-05 20:12, pirms 14 gadiem
8_kojas_LLU rakstīja: un....
Ja nav ko teikt, nesaki neko!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 20:19, pirms 14 gadiem
kas tad nu. valstī kuru krīze ir skārusi minimāli bankrotē tādi klubi... žēl, jo šis klubs vienmēr patika. vienmēr ņēma punktus no līderiem.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-05 22:02, pirms 14 gadiem
klubs bez vēstures un bez atbalstītājiem, tādēļ nav žēl. Vienīgi stulbi sanāk, ka 4 klubi no Kaukāzas, savstarpējās spēlēs 100% būs sarunāts viss kā vajag.

     [+] [-]

, 2010-02-05 22:45, pirms 14 gadiem
būtu ieteicams izlasīt rakstu avotā.

ne ar vienu vārdu nav pieminētas finanšu problēmas (ja kāds nezin NN, tad tikai loģiski). vienkārši NN neredz jēgu tērēt lielu naudu par principā mākslīgu klubu ..

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 23:23, pirms 14 gadiem
С одной стороны - жаль конечно, с другой - как выше было сказано, клуб по идее "ни о чём". =/
Зато география РФПЛ расширится, а то почти 50% клубов были из Москвы и области.=)