Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Skotijas klubu spēlētājiem var tikt samazinātas algas

Skotijas klubu spēlētājiem var tikt samazinātas algas
Skotijas derbijs - ''Celtic'' pret ''Rangers''
Foto: mirrorfootball.co.uk

Skotijas klubu spēlētājiem jau tuvākajā laikā var tikt samazinātas algas, pavēstījis Skotijas Futbola Asociācijas direktors Gordons Smits.

Skotijas Futbola Asociācija uzsākusi apspriedi par iespējamo algas samazinājumu futbolistiem, kuri spēlē vietējā čempionātā. Tiek lēsts, ka klubi spēlētāju algās nedrīkstēs tērēt vairāk par 65% no visiem ienākumiem. Jāatzīmē, ka šāda vaida modelis jau ir ieviests Īrijā.

''Esmu jau uzsācis pārrunas ar klubiem, lai ieviestu līdzīgu modeli tam, kāds pašlaik ir Īrijā, kur klubi spēlētāju algās tērē ne vairāk kā 65% no visiem ienākumiem. Darīšu visu, kas ir manos spēkos, jo nevaru mierīgi noskatīties, kā vairāki klubi sevi vienkārši pamazām sagrauj,'' laikrakstam ''FC Business'' sacīja Skotijas Futbola Asociācijas direktors Smits.
''Mišelam Paltinī bija taisnība, kad viņš savulaik teica, ka, klubiem aizņemoties līdzekļus vienam no otra, tas ir savā ziņā apmāns un krāpšanās. Skotijā mums ir ļoti svarīgi, lai klubi eksistētu un tiem būtu pietiekoši līdzekļu.''

Pirms kāda laika totālu sagruvumu piedzīvoja Irījas televīzijas kompānija''Setanta'', kā rezultātā skotu klubi bija spiesti pieņemt ne visai izdevīgos piedāvājumus no citām kompānijām - ''Sky'' un ''ESPN''.
''Arī šis jautājums mūs ļoti uztrauc. Klubiem jābūt patstāvīgākiem, nevis atkarīgiem no televīzijas kompāniju naudas,'' piebilda Smits.

Izmantotie resursi:
The Press Association

  +2 [+] [-]

, 2009-09-03 14:27, pirms 15 gadiem
EPL savāks labākos, tur par laimi šitāda murga kā algu griesti vēl nav, cerams arī ka nebūs!

  -1 [+] [-]

, 2009-09-03 15:35, pirms 15 gadiem
Futbola speele tiem kas kaut ko sajeedz no EPL!
fantasy.premierleague.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-03 19:26, pirms 15 gadiem
a esporta autoriem cerams ne?

     [+] [-]

, 2009-09-03 22:21, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: EPL savāks labākos, tur par laimi šitāda murga kā algu griesti vēl nav, cerams arī ka nebūs!
Gan jau līdz tam nonāks arī Tavā EPL.