Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nisenboims: "Pavļučenko nopietnus piedāvājumus nav saņēmis"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Nisenboims: "Pavļučenko nopietnus piedāvājumus nav saņēmis"
Romāns Pavļučenko
Foto: AFP

Maskavas „Spartak” futbola kluba sakaru departamenta direktors Eduards Nisenboims ir paziņojis, ka nopietnu piedāvājumu no citiem klubiem komandas uzbrucējam Romānam Pavļučenko neesot bijis.

Romāns Pavļučenko pārstāv Maskavas „Spartak” futbola klubu un ir viens no vadošajiem komandas uzbrucējiem. Šis garais uzbrucējs atstāja diezgan labu iespaidu „Euro 2008” finālturnīrā, gūstot trīs vārtus. Neskatoties uz savu labo sniegumu viņam neviens no lielajiem klubiem piedāvājumus nav izteicis.

„Nekādu nopietnu piedāvājumu no tiem nopietnajiem klubiem, kuri figurē presē, nav bijis. Tā kā to nav bijis, tad arī runāt par kaut ko nav viegli. Visi piedāvājumi, kuri ir bijuši nav apmierinājuši ne spēlētāju, ne klubu.

„Maskavas klubs viņu nepārdot un arī viņa cenu negrasās nosaukt. Ja tiks izdarīts nopietns piedāvājums, pirmkārt, pašam Pavļučenko izdevīgs, tad klubs kopā ar futbolistu šo piedāvājumu izskatīs.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-07-04 00:12, pirms 16 gadiem
droshi vien paaraak daudz grib dabuut

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 07:32, pirms 16 gadiem
Krievijas sporta presse viņu jau sen pārdevuši,tikai piedāvājums nav bijis.Un tā tas pagaidām ir ar visiem Krievijas izlases futbolistiem.

     [+] [-]

, 2008-07-04 08:18, pirms 16 gadiem
a kam winju wisparr wajag.. cik momentus nopuudeleeja,,,

par tiem 3 goliem ko sjameejaais iesita peec teicamaam partneru piespeeleem..? taadu dasiteeju pat pie mums netruukst!!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-04 10:25, pirms 16 gadiem
cik gadu viņam?