Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Ajax'' izīrē Romedālu ''NEC Nijmegen''

''Ajax'' izīrē Romedālu ''NEC Nijmegen''
Deniss Romedāls
Foto: Scanpix Sweden

Dānijas izlases uzbrūkošā tipa pussargs Deniss Romedāls, kurš pārstāv Nīderlandes futbola klubu ''Ajax'', atlikušo sezonas daļu pavadīs citā Nīderlandes futbola klubā – ''NEC Nijmegen''.

30 gadus vecais Romedāls pievienojās Amsterdamas klubam 2007. gadā, pirms tam trīs sezonas aizvadot Anglijas Premjerlīgā, pārstāvot "Charlton Athletic" komandu, bet pirms tam vairākas sezonas spēlējot "PSV Eindhoven" rindās.

Līgums ar ''Ajax'' Romedālam ir spēkā līdz 2010. gadam. Šajā sezonā dāņu futbolists ir piedalījies tikai trijās spēlēs. Kopš par ''Ajax'' galveno komandas treneri strādā Marko van Bastens, Romedāls pie spēlēšanas gandrīz vispār nav ticis. Spēlētājs nav arī ticis iekļauts to spēlētāju sarakstā, kuri var piedalīties UEFA kausa izcīņā.

Romedālam, kurš Dānijas izlases rindās ir aizvadījis 83 spēles un guvis 16 vārtus, tomēr būs iespēja sevi pierādīt UEFA kausa izcīņā, jo viņa jaunā komanda ''NEC Nijmegen'', kas Nīderlandes čempionāta turnīra tabulā atrodas astotajā vietā, joprojām turpina cīņu par UEFA kausu. Sešpadsmitdaļfinālā ''NEC'' neklāsies viegli, jo nāksies mēroties spēkiem ar Vācijas Bundeslīgas futbolistiem no ''Hamburg'' vienības.

Izmantotie resursi:
uefa.com
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 22:50, pirms 15 gadiem
Vajadzēja palikt Anglijā. Šis ir ļoti ātrs un interesants spēlētājs, kas noderētu daudzām laba līmeņa komandām.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-03 07:20, pirms 15 gadiem
dikti veca ziņa starp citu, Ajax pēdējās divas spēles nav guvis vārtus, vispirms ar 0-1 viesos pakāsa Groningenai un tagad ar 1-0 savā laukumā pakāsa Herenvenai.