Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Adebajors apšauba titula izcīnīšanu

Andrejs Siliņš

Adebajors apšauba titula izcīnīšanu
Emanuels Adebajors
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" uzbrucējs Emanuels Adebajors izteicies, ka komandai būs ļoti sarežģīti cīnīties par Premjerlīgas čempiontitulu, ja vien tai neradīsies uzvarētāju mentalitāte.

"Būt čempionam šādā veidā? Tas nekad nenotiks," pēc 4:4 neizšķirta pret līgas vājāko vienību "Hotspur" sacīja futbolists. "Šobrīd ir liela vilšanās. Neesam labākajā garastāvoklī, jo tajā spēlē tiecāmies pēc trim punktiem, bet noslēdzām to tikai ar vienu. Mums ir žēl pašiem sevis par to, ka lietas nenotiek tā, kā tām vajadzētu notikt. Tā bija viena no sarežģītākajām spēlēm manā dzīvē - es nesaprotu, kā, pēc 90 minūtēm esot vadībā ar 4:2, spēli var pabeigt ar neizšķirtu."

"Ir ļoti viegli padoties tādā brīdī, jo bijām vadībā ar 4:2 un, iespējams, domājām, ka spēle ir galā. Ja palikušas bija vien piecas, sešas, septiņas minūtes, ko spēlēt, iespējams, jau uzskatījām, ka spēle ir beigusies."

Nākamo maču "Arsenal" auzvadīs jau rītvakar, kad izbraukumā tiksies ar "Stoke" vienību.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-31 20:06, pirms 15 gadiem
Ja godiigi, tad es arii ljoti apsaubu liigas izredzes un taadus secinaajumus izdarot, neiespaidojos nedz no Ades, nedz no kaada cita teiktaa... nu velns paraavis, nevar uzvareet liigu, savaacoties uz kaadaam 2-3 speeleem un peec tam atkal zaudeejot punktus... ja veel tie buutu zaudeeti piem. Aston Villa, Everton, Blackburn liimena komandaam, tad veel taa, bet nu Sunderland, Hull, Fulham, pakaast peedeejaa minuutee 4:2 paarsvaru paar Spurs (veel ko piemirsu?) un cik speeles nospeeleetas? Shis buus smags meenesis - Aston Villa, Man City, Chelsea, MU, Bahce un Kijeva CL, Stoke un veel 1 komandu piemirsu... neticu, ka shim meenesim tiks iziets gludi cauri... aizsardziibaa komanda ir katastrofaala un redzeesim, ko patiesaam big teams ar vinju sastraadaas...
paslaik es tiesaam ljoti pesimistiski skatos uz liigas izredzeem!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-31 20:10, pirms 15 gadiem
Bet visjocīgākais ir tas, ka to saka Adebajors. Manuprāt, nav īsti korekti tā izteikties, to visu vajadzētu pasniegt savādāk. Sanāk, ka viņš spēlē komandā, kurai netic, ka tā var uzvarēt. Visām komandām ir formas kritumi - arī ''Chelsea'' un ''MU'', bet tur neviens presē ar tādām atziņām neparādās.

     [+] [-]

, 2008-10-31 20:12, pirms 15 gadiem
Nākamo maču "Arsenal" auzvadīs jau rītvakar, kad izbraukumā tiksies ar "Stoke" vienību.

     [+] [-]

, 2008-10-31 20:19, pirms 15 gadiem
Drizak Togietim ir japadoma ka nepazaudeet vakanto 4 vietu EPL, jo shobriit pirmas 3 noteikti sadaliis Chelsea, Pool un MU, bet par 4 var paciniities ja turpinas veiksmiigi spelet gan Hull, Aston Villa un Man.C.

par Arsenal komandas problemam liecina zaudejumi Fulham un Hull, bet Spurs biezhi nospele atbildiigas speles veiksmiigi, tapec mani tas neizbriina.. vien paverot cik vinji izcinija FA un Carling kapus!!!
Veel joprojam atceros pagajushas sezonas Spurs speli pret Chelsea, kura ari beidzas 4:4.... kodiens bija nereals

     [+] [-]

, 2008-10-31 20:22, pirms 15 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Bet visjocīgākais ir tas, ka to saka Adebajors. Manuprāt, nav īsti korekti tā izteikties, to visu vajadzētu pasniegt savādāk. Sanāk, ka viņš spēlē komandā, kurai netic, ka tā var uzvarēt. Visām komandām ir formas kritumi - arī ''Chelsea'' un ''MU'', bet tur neviens presē ar tādām atziņām neparādās.
Chelsea ir Drogba, kuram patiik "nodirst" klubu un pagajusha sezona ari Ben Haims un Moluda daudz vavuljoja!!!

     [+] [-]

, 2008-10-31 20:23, pirms 15 gadiem
Valdi - nervi dod, nervi! Divi citaati, viens naak itkaa no kaadas klubaa esosas personas, otrs - Adebajora intervija Arsenal TV!

Everyone was going crazy in the dressing room after the game. There were a lot of raised voices and fingers being pointed. Everyone was blaming each other for Spurs’ two late goals and the manager was as angry as anyone has seen him for a long time.

It's better to wait. There would be a lot of words that we don't have to use and we aren't supposed to use to each other. Then we will get together and tell the truth. The nerves will calm down and everyone will have to accept their critics.

+ tam visam, mums taa kaa buutu zinaams, ka Gallasam ir atkal injury... itkaa ir! ir izskaneejusas runas, ka taa ljoti iespeejams ir nosimuleeta!

     [+] [-]

, 2008-10-31 20:25, pirms 15 gadiem
Starpcitu Stoke City FC ir otrs vecakais klubs Anglija!!!

     [+] [-]

, 2008-10-31 20:33, pirms 15 gadiem
latgaliits rakstīja: Chelsea ir Drogba, kuram patiik "nodirst" klubu un pagajusha sezona ari Ben Haims un Moluda daudz vavuljoja!!!
Tas ir cits gadījums. Cik atceros, tad katram no minētajiem ir savas problēmas. Drogba ir ''īpašs'' spēlētājs, bet pārējie divi čīkstēja par to, ka netika laukumā.

     [+] [-]

, 2008-10-31 21:38, pirms 15 gadiem
Loģiski, ka būs grūti.

     [+] [-]

, 2008-10-31 22:34, pirms 15 gadiem
ticiet vai neticiet domājiet,ka es esmu naivs,bet tieši šajā mēnesī Arsenal parādīs-raksturu!!!Adebayoram mazliet vajadzētu nomierināties,pats mazliet varētu vairāk no sevis prasīt, es saprotu nervi pēc tā 4-4,bet šogad visi zaudē punktus tas pats Chelsea,Mu jau nu tik gludi nejiet pa to čempionu distanci,bet pool piedodiet-neticās-un pirmā komanda!

     [+] [-]

, 2008-10-31 22:37, pirms 15 gadiem
viss nav tik kritiski kā te māle daži!!!Laiks rādīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja