Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rakitičs atstās Barselonu un spēlēs ''Sevilla'', Šiks tuvojas ''Bayer''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rakitičs atstās Barselonu un spēlēs ''Sevilla'', Šiks tuvojas ''Bayer''
Ivans Rakitičs. Foto: AFP/Scanpix

Tuvojoties 2020./2021.gada Eiropas futbola līgu čempionātu sākumam, turpinās izmaiņas komandu sastāvos. Ivans Rakitičs jaunajā sezonā spēlēs Spānijas ‘’Sevilla’’, Patriks Šiks tuvojas Vācijas Bundeslīgas Leverkūzenes ‘’Bayer’’, bet viens no līdzšinējiem līderiem Leverkūzenē Kajs Hāverzs ir tuvu pārejai uz Anglijas Premjerlīgas Londonas ‘’Chelsea’’.

Horvātam Ivanam Rakitičam šī būs atgriešanās ‘’Sevilla’’ komandā. 2014.gada vasarā futbolists pārcēlās uz slaveno Katalonijas ‘’Barcelona’’ , kļūstot par vienu no komandas līderiem. Pēc kaunpilnā zaudējuma UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Minhenes ‘’Bayern’’ ar 2:8, vienībā sākās lielas pārmaiņas, nomainot daļu vadības, treneru štābu un sastāvu. Starp tiem, ar kuriem vairāk ‘’Barcelona’’ nerēķinājās, atradās arī Ivans Rakitičs, kura vienīgā vēlme bija atgriezties sava bijušā kluba – ‘’Sevilla’’ rindās. Kā ziņo futbola žurnālists Fabricio Romāno, līgums noslēgts uz trim gadiem un jau šodien horvātu futbolists iziet medicīniskās pārbaudes.

Nozīmīgas izmaiņas noris arī Vācijas Bundeslīgas klubā Leverkūzenes ‘’Bayer’’. Pēc veiksmīgās sezonas gan Bundeslīgā, ieņemot piekto vietu, gan UEFA Eiropas līgā, aizspēlējoties līdz ceturtdaļfinālam, par vairākiem no komandas līderiem sāka interesēties citu čempionātu grandi. Komandas galvenais treneris Peters Boss uzskata, ka gan Kajs Hāvercs , gan Kevins Volands vienību pametīs šajā starpsezonā: ‘’Diemžēl mūsu sastāvs šai sezonai vēl nav nokomplektēts. Uzskatu, ka Kevins un Kajs ar mums vairs netrenēsies. Ir visnotaļ ticams, ka vēl kāds spēlētājs varētu mūs pamest, līdz ar to šobrīd svarīgi ir iegādāties jaunus spēlētājus vietā.’’.

Tiek ziņots, ka pussargs Kajs Hāvercs ir ļoti tuvu pārejai uz Anglijas Premjerlīgas Londonas ‘’Chelsea’’. Transfēra summa tiek lēsta 90 miljonu Lielbritānijas sterliņu mārciņu vērtībā. Hāverca aizstājējs jau ir atrasts Patrika Šika personā, kurš iepriekšējo sezonu īrē pavadīja Itālijas A sērijas AS ‘’Roma’’ sastāvā. ‘’Bayer’’ par čehu futbolistu plāno veikt 27 miljonu eiro lielu transfēru.

Izmantotie resursi:
https://www.independent.co.uk/sport...
https://twitter.com/FabrizioRomano

     [+] [-]

, 2020-08-31 22:34, pirms 4 gadiem
Šiks kā Romas īpašums pavadīja sezonu Lepcigā.

     [+] [-]

, 2020-08-31 22:49, pirms 4 gadiem
..Čelsija gan šogad kārtīgi iepērkas. gandrīz katru dienu kaut kas jauns