Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" turpina meklēt Svaresa aizvietotāju, Karasko atgriežas "Atletico"

Edgars Mūrnieks
Edgars Mūrnieks

"Barcelona" turpina meklēt Svaresa aizvietotāju, Karasko atgriežas "Atletico"
Janiks Karasko atkal spēlēs "Atletico" rindās. Foto: AP/Scanpix

Beļģijas izlases pussargs Janiks Karasko atgriezies uz Eiropas skatuves, papildinot "Atletico" rindas. Transfēru loga pēdējā dienā "Spurs" cer uz Gareta Beila atgriešanos Totenhemā. Daudz tiek baumots par "Barcelona" iespējamajiem pirkumiem, bet līdz šim visas sarunas bijušas neveiksmīgas.

31. janvārī slēdzas Eiropas futbola ziemas transfēru logs, tādēļ Eiropas bagātie klubi steidz veikt pēdējos sastāva papildinājumus. Šodien tika ziņots, ka Spānijas čempioni "Barcelona", pēc daudziem mēģinājumiem, bija nolēmuši vairs nemeklēt centra uzbrucēju, bet šobrīd spāņu grands ir atpakaļ meklējumos, lai parakstītu līgumu ar kādu spēlētāju. Pēdējās dienās "Valencia" uzbrucējs Rodrigo Moreno bija tuvu tam, lai parakstītu līgumu ar Katalonijas klubu, bet transfērs neizdevās. Jāpiemin, ka sezonas beigās "Barcelona" rindām pievienosies portugāļu uzbrucējs Francisko Trinkao no "Braga" komandas.

Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs iekļuvusī “Valencia” parakstījusi līgumu ar itāļu labās malas aizsargu Alesandro Florenzi, kurš aizstās citu itāli Kristiano Pičīni, kuram sezona beigusies savainojuma dēļ. "Roma" un "Valencia" vienojušies par īres darījumu, bet ar iespēju spēlētāju nopirkt pēc sezonas.

Divus gadus nopēlējis Ķīnas "Dalian Yifang" komandā, beļģu pussargs Janiks Karasko atrgiežas Madrides "Atletico", kur jau iepriekš nospēlējis trīs sezonas. Starp komandām noslēgts īres darījums.

Pastiprinājusies ir arī "Sevilla", kas izīrējusi Suso no "Milan". Spēlētājs izīrēts uz 18 mēnešiem ar iespēju spāņu futbolistu nopirkt, bet ar nosacījumu - ja "Sevilla" iekļūst nākamās sezonas Čempionu līgā, tad pirkšana ir obligāta.

Bijušais "Valencia" un "Barcelona" uzbrucējs Pako Alkasers atrgriezies Spānijā no Dortmundes "Borussia" un karjeru turpinās "Villareal" komandā. Ja "Valencia" būtu izdevies pārdot Rodrigo uz "Barcelona", tad Pako, iespējams, būtu atgriezies Valensijā, jo klubs jau bija izteicis piedāvājumu un pats spēlētājs bija piekritis.

Krievijas futbolists Fjodors Smolovs no "Lokomotiv" izīrēts līdz sezonas beigām Spānijas komandai "Celta", vēstīts "Lokomotiv" oficiālajā mājaslapā.

Skysports ziņo, ka Tottenhemas "Hotspur" cer vienoties ar Madrides "Real" un Garetu Beilu, bet “Real” galvenais treneris Zinedins Zidāns noliedz šādas pārejas iespēju un saka, ka rēķinās ar velsieti līdz pat sezonas beigām. Šādu iespēju noliedz arī Gareta aģents, lai gan tiek baumots, ka Madridē Beils nav priecīgs un futbolists būtu gatavs pievienoties "Spurs" vienībai. Futbolists šodien piedalījies "Real" treniņā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/transfer-...
https://www.marca.com/en/

  +1 [+] [-]

, 2020-01-31 18:28, pirms 4 gadiem
Vēl viens īstenais romietis prom

     [+] [-]

, 2020-01-31 19:07, pirms 4 gadiem
Barsa jau paziņojusi, ka vairs neko nemeklē. Šai transfēru logā nekas nemainīsies.

     [+] [-]

, 2020-01-31 19:10, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Barsa jau paziņojusi, ka vairs neko nemeklē. Šai transfēru logā nekas nemainīsies.
vini pazinoj jaa bet pec tam atkal kkadus divus piedavajumus izdarija un gandriz to Muimbu panjema man liekas dzeki vnk nezin ko darit, lai gan es domaju vnk jamauc ar grizmanu kaa ST un dembele cerams vesels

  +1 [+] [-]

, 2020-01-31 19:27, pirms 4 gadiem
Kur tad Suares palika?

     [+] [-]

, 2020-01-31 19:34, pirms 4 gadiem
echus rakstīja: vini pazinoj jaa bet pec tam atkal kkadus divus piedavajumus izdarija un gandriz to Muimbu panjema man liekas dzeki vnk nezin ko darit, lai gan es domaju vnk jamauc ar grizmanu kaa ST un dembele cerams vesels
Bakambu darījumu atcēla jau pirms mediji paziņoja, ka Barsas centra uzbrucēja meklējumi ir beigušies. Kā iemeslu viņi minēja, ka Barsa negrib, lai atkārtotos tas pats kas Boatengu pirms gada, kur viņi lieki izdeva naudu par čali, kurš atbrauca uz pusgada atpūtu, un tai vietā gaidīs vasaru, lai parakstītu augsta līmeņa uzbrucēju.

     [+] [-]

, 2020-01-31 19:36, pirms 4 gadiem
erikxxl rakstīja: Kur tad Suares palika?
SC izracis kaut kådu Svaresu?? Tas laikam cits nevis Suares, kurś zinãms futbola pasaulé!

  +1 [+] [-]

, 2020-01-31 19:39, pirms 4 gadiem
erikxxl rakstīja: Kur tad Suares palika?
Janvāra sākumā viņam veica ceļgala operāciju un būs jāizlaiž 4 mēneši. Ātrākais atpakaļ viņu var gaidīt Maija sākumā, bet pastāv arī iespēja, ka šī sezona viņam jau ir beigusies.

     [+] [-]

, 2020-01-31 19:54, pirms 4 gadiem
No vienas puses prieks ka kāds raksta par La ligas transfēriem, no otras, kāda jēga šodien kaut ko publicēt, ja to varēja mierīgi uzrakstīt rīt, kad būs zināms , kas ko ir nopircis, pārdevis, izīrējis...

     [+] [-]

, 2020-01-31 22:20, pirms 4 gadiem
A kaads ir redzeejis kaads tas Trincao ir dziivee un ko no vinja sagaidiit? Man vinjsh kaa no skaidraam debesiim peedeejaas nedeeljas laikaa nokritis.

     [+] [-]

, 2020-01-31 22:37, pirms 4 gadiem
bez Suaresa Barcai būs smagi... žēl bet neko nepadarīsi

     [+] [-]

, 2020-01-31 23:07, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: A kaads ir redzeejis kaads tas Trincao ir dziivee un ko no vinja sagaidiit? Man vinjsh kaa no skaidraam debesiim peedeejaas nedeeljas laikaa nokritis.
kkāds koments kkur bija par to, ka ķipa jaunais Ronaldo

     [+] [-]

, 2020-01-31 23:36, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: A kaads ir redzeejis kaads tas Trincao ir dziivee un ko no vinja sagaidiit? Man vinjsh kaa no skaidraam debesiim peedeejaas nedeeljas laikaa nokritis.
Lasīju, ka ļoti bezbailīgs un individuāli spēcīgs 1v1 dueļos. Pietiekami hard-working, taču ir kur pielikt. Laikam ejot varētu būt ļoti labs spēlētājs, taču, zinot Barcu, līdz tam var arī nenonākt.