Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Bolton" atlaiž treneri Megsonu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Bolton" atlaiž treneri Megsonu
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas lejasgala klubs ''Bolton'' šodien no komandas galvenā trenera amata atbrīvojis Gariju Megsonu, kurš klubā nostrādāja divus gadus.

Vakar ''Bolton'' no 2:0 pārsvara mača pēdējās 20 minūtēs nespēja nosargāt uzvaru pret ''Hull'', ielaida divus vārtus, un spēle beidzās ar neizšķirtu 2:2. Pēc mača Megsons tika izsvpilts, treneris vēlāk šādu fanu uzvedību kritizēja. Šodien 50 gadus vecais Megsons kļuvis par bezdarbnieku.

''Bolton'' šajā sezonā Premjerlīgā galīgi neiet. 18 mačos tikai četras uzvaras un trešā vieta no beigām 20 komandu konkurencē. Megsons par ''Bolton'' treneri kļuva 2007. gada rudenī, pārnākot no Čempionāta kluba ''Leicester City''. Pirmajā sezonā viņam izdevās ar komandu saglabāt vietu Premjerlīgā, bet jau nākamajā sezonā nostartēt cienīgi, finišējot 13. vietā.

Klubs Megsona atlaišanu pamatojis ar vājiem rezultātiem. Jāteic, ka jau viņa apstiprināšanas laikā fani klaji izrādīja nepatika ar šādu kluba vadības izvēli, bet rezultāti bija labi, tāpēc arī fani klusēja, taču šī sezona sākusies neveiksmīgi, līdz ar to arī atjaunojusies fanu asā reakcija.

Līdz jauna trenera atrašanai komandu vadīs līdzšinējā galvenā trenera asistenta funkcijas pildījušais Kriss Evanss un dublieru komandas galvenais treneris Stīvs Viglijs.

Izmantotie resursi:
bwfc.co.uk

     [+] [-]

, 2009-12-30 15:04, pirms 14 gadiem
neko dariit, ta iet dzive, atradis nakamo klubu un viss bus kartiba, veiksmi darba meklejumos!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-30 15:40, pirms 14 gadiem
viņa lielākā kļūda bija vakar pret Hull nomainīt Klasniču!!!!! tā būtu vinnējuši un netiktu atlaists!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-30 19:37, pirms 14 gadiem
Gan jau CCC kkur dabūs darbu tuvākajā laikā

     [+] [-]

, 2009-12-30 21:11, pirms 14 gadiem
Kas nāks vietā? Darrens Fergusons ir bez darba.
Lai gan viņš iespējams Prestonu vadīs.