Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Robinju gatavs atgriezties tuvākajā laikā

Andrejs Siliņš

Robinju gatavs atgriezties tuvākajā laikā
Robinju
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" līdzjutējiem labas ziņas - brazīliešu uzbrucējs Robinju varētu atgriezties ierindā jau tuvākās nedēļas laikā.

Robinju savainoja potīti jau 5. septembrī Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē Brazīlijas izlases rindās un kopš tā laika nav spēlējis. Pagājušajā nedēļā "City" galvenais treneris Marks Hjūzs pavēstīja, ka savainojums nedzīst tik ātri kā cerēts. Tagad Hjūzs jau ir krietni labākā noskaņojumā: "Runa ir par viņa atgriešanos, lai spēlētu un izbaudītu futbolu - tā viņam ir galvenā motivācija."

Jaunākās ziņas liek domāt, ka Robinju varētu jau būt gatavs spēlēt 7. novembra spēlē pret "Burnley" vai 21. novembrī pret "Liverpool". Tāpat iespējama futbolista atgriešanās 14. oktobra pārbaudes spēlē, kad Brazīlija Dohā tiksies ar Anglijas izlasi.

Laikā, kamēr Robinju ārstē savainojumu, parādījušās runas par iespējamo futbolista pāreju uz spāņu gigantu "Barcelona". Hjūzs saprot, ka šādas runas parādās, taču ir pārliecināts par brazīliešanu palikšanu komandā: "Attieksme pret Robi nav mainījusies nekādā ziņā. Viņš mūs nepametīs, un tās arī ir šī stāsta beigas."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -3 [+] [-]

, 2009-10-29 10:45, pirms 15 gadiem
Nu City nav klubs priekšs viņa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 10:46, pirms 15 gadiem
njam tas laiks ni 5.09 pagaja veja atruma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-10-29 10:58, pirms 15 gadiem
Tāpat iespējama futbolista atgriešanās 14. oktobra pārbaudes spēlē, kad Brazīlija Dohā tiksies ar Anglijas izlasi.

Peec gada???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja