Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham'' pēcspēles soda sitienos uzvar ''Chelsea'' un iekļūst Anglijas kausa ceturtdaļfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Tottenham'' pēcspēles soda sitienos uzvar ''Chelsea'' un iekļūst Anglijas kausa ceturtdaļfinālā
''Tottenham'' svin uzvaru. Foto: EPA/Scanpix

Šodien pirmajā Anglijas līgas kausa astotdaļfināla spēlē ''Tottenham'' pēcspēles soda sitienos pārspēja Londonas ''Chelsea''. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1, bet 11 metru soda sitienos ''Tottenham'' bija pārāki ar 5:4, kā pirmie iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Anglijas līgas kausa astotdaļfināla spēles uzsāktas ar ''Tottenham'' pret ''Chelsea'' dueli. Žozē Mourinju pret savu bijušo komandu un Frenku Lampardu. Pirmo spēli ''Tottenham'' rindās aizvadīja Serhio Regilons, kamēr Kajs Hāvercs palika rezervē ''Chelsea'' rindās, bet debiju piedzīvoja vārtsargs Eduārs Mendī.

Pirmajā puslaikā laukumā dominēja ''Chelsea'' , esot aktīvākiem uzbrukumā un jau spēles 19.minūtē Timo Verners no pustālas distances trieca bumbu vārtu tuvējā stūrī, izvirzot vadībā ''Chelsea''. Atlikušajās 25 minūtēs asāk uzbruka Lamparda vadītie futbolisti un ''Tottenham'' nebija iespēju rezultātu izlīdzināt. Par spilgtāko momentu gan kļuva Žozē Mourinju un Frenka Lamparda strīds pēc pirmajiem iesistajiem vārtiem.

Krietni citādāks otrais puslaiks, kurā ''Tottenham'' metās uz priekšu atspēlēties, kas arī izdevās - 83. minūtē Eriks Lamela rezultātu izlīdzināja. Līdz pamatlaika beigām neviena no komandām vārtus vairs neguva un, lai noskaidrotu uzvarētāju, komandas izpildīja 11 metru soda sitienus. Pendelēs veiksmīgāki izrādījās ''Tottenham'' un uzvarēja arī visā spēlē, kā pirmie iekļūstot Anglijas līgas kausa ceturtdaļfinālā. Otrā puslaika vidū gan neiztika bez kurioza, kad Ēriks Daiers pameta laukumu, lai ātri dotos uz ģērbtuvēm, galvenajam trenerim Žozē Mourinju aizskrienot viņam līdz.

Anglijas līgas kauss, Astotdaļfināls

SpēleDatumsRezultāts
Tottenham - Chelsea29.091:1 (5:4 11m soda sitienos)
Newport County - Newcastle30.09
Burnley - Manchester City30.09
Brighton - Manchester United30.09
Everton - West Ham United30.09
Brentford - Fulham01.10
Aston Villa - Stoke City01.10
Liverpool - Arsenal01.10

  -1 [+] [-]

, 2020-09-30 00:06, pirms 4 gadiem
Bumbas kontrole iepriecināja.
Pirmais puslaiks Chelsea izpildījumā iepriecinošs.
Mendī debija tāda tramīga... nedaudz tā kā sabaidījies no atbildības. Pāris nestabili izgājieni. Nekas... būs labi. Tas, ka iemeta šodien uzreiz pendelēs, arī nāks par labu.

Lai gan gribējās jau tomēr uzvarēt, jo tas tomēr Spurs... Taču kopumā... da pie velna tam tas līgas kauss, kā jau iepriekš rakstīju. Īpaši šaja, saspringtā grafika, sezonā. Tā ka... bez bēdu. Kopumā neslikta spēle, kurā vajadzēja 2:0 nokārtot 2 epizodēs.

     [+] [-]

, 2020-09-30 00:07, pirms 4 gadiem
77.minūte... Spurs izlaiž 2 uzbrucēji pret 1 aizsargu situāciju uz saviem vārtiem...
Uuun... Mourinju iet uz ģērbtuvi, meklēt, ko tur pie velna dara Ēriks Daiers, kamēr komanda gandrīz ielaiž golu 😁😁😁

     [+] [-]

, 2020-09-30 00:11, pirms 4 gadiem
DaMarcus rakstīja: 77.minūte... Spurs izlaiž 2 uzbrucēji pret 1 aizsargu situāciju uz saviem vārtiem...
Uuun... Mourinju iet uz ģērbtuvi, meklēt, ko tur pie velna dara Ēriks Daiers, kamēr komanda gandrīz ielaiž golu 😁😁😁
jā, diezgan jautra spēle.

     [+] [-]

, 2020-09-30 00:17, pirms 4 gadiem
Toms Mālmeisters rakstīja: jā, diezgan jautra spēle.
Es tajā brīdī tiešām nodomāju, ka Žuzē pavisam traks palicis un pie 77.minūtē gandrīz ielaista otra gola jau atmetis ar roku un brauks mājās 😁
Domājams, ka nebiju vienīgais.

     [+] [-]

, 2020-09-30 00:27, pirms 4 gadiem
Hmm, Spurs taču jau 4dien spēle EL. 1 diena starpā. Kaut kas pilnīgi neierasts...