Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Manchester City'' bez Robinju vēl uz trijām nedēļām

''Manchester City'' bez Robinju vēl uz trijām nedēļām
Pagaidām Robinju savas komandas spēli vēro no tribīnēm
Foto: EMPICS Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Manchester City'' brazīliešu futbolists Robinju, kurš savainojuma dēļ nespēlē kopš mēneša sākuma, atgriezīsies laukumā ne ātrāk kā pēc trijām nedēļām.

''Manchester City'' komandas galvenais treneris Marks Hjūzs paziņojis, ka brazīlieša atgriešanās laukumā aizkavēsies vēl uz kādu laiku. Dārgākais futbolists Mančestras kluba vēsturē (angļu klubam brazīlietis izmaksāja 32,5 miljonus sterliņu mārciņas) nespēlē jau kopš septembra sākuma, kad guva potītes savainojumu, spēlējot savas valstsvienības rindās. Sakumā tika plānots, ka spēlētajs izlaidīs tikai pāris nedēļas, taču šīs nedēļas jau ir pagājušas, bet Robinju vēl nav pilnībā atguvies no savainojuma.

''Pagaidām viņš vēl nav gatavs spēlēt. Pašlaik Robinju ļoti daudz laika pavada trenažieru zālē. Domāju, ka miminums pēc divām, trijām nedēļām viņš atkal būs mūsu komandas rindās,'' pavēstīja ''City'' treneris Hjūzs.
25 gadus vecais uzbrucējs, kurš nav piedalījies pēdējās četrās ''City'' komandas spēlēs, šajā sezonā aizvadījis tikai trīs spēles komandas rindās.

Atgādināsim, ka vakar ''Manchester City'' savā laukumā, pateicoties argentīniešu uzbrucēja Karlosa Teveza diviem gūtajiem vārtiem, ar rezultātu 3:1 pārspēja ''West Ham United''.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-29 19:15, pirms 15 gadiem
Baac.. :S suudu bušana.. Bija vienu bridi karjeras Zenitaa..

     [+] [-]

, 2009-09-29 19:35, pirms 15 gadiem
Es domāju, ka lielas problēmas M.City nesagādās. Jo meistarīgi uzbrucēji M.City patiešām ir.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-29 21:06, pirms 15 gadiem
nu moins

  +1 [+] [-]

, 2009-09-29 21:13, pirms 15 gadiem
Spriežot pēc bildes, neizskatās diezko sarūgtināts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja