Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Hotspur'' pussargam Bentlijam uz gadu atņemta autovadītāja apliecība

''Hotspur'' pussargam Bentlijam uz gadu atņemta autovadītāja apliecība
Deivids Bentlijs
Foto: PA Wire

Anglijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotpsur'' pussargam Deividam Bentlijam par avārijas izraisīšanu, braucot dzērumā, uz vienu gadu atņemta autovadītāja apliecība.

Šī gada 13.augustā 25 gadus vecais futbolists, braucot ar savu automašīnu Porsche, ietriecās stabā. Kā vēlāk izrādījās, pirms sēšanās pie stūres Anglijas izlases spēlētājs bija lietojis krietnu devu alkohola. Acu liecinieki uzreiz izsauca policiju, bet, kad tā ieradās, ieraudzīja, ka Bentlijs centās savu auto dabūt atpakaļ uz ceļa, taču neveiksmīgi. Futbolists mēģināja izvairīties no situācijas, izdomājot dažādas pasakas - Bentlijs skaidroja, ka bija novietojis auto netālu no kāda kroga, pie parka, un domājis mājās doties ar taksi, taču policijas pārstāvji šim stāstam neticēja.

Futbolistam bija jāpavada astoņas stundas policijas iecirknī, kā arī jāsamaksā 600 sterliņu mārciņu liels sods. Pēc minētā starpgadījuma sīkas izmeklēšanas, tiesa nolēma Bentlijam atņemt autovadītāja apliecību uz vienu gadu.
Lai nu kā, tiesnese Karolīna Melanbija paziņoja, ka piedāvāja Bentlijam saīsināt sodu par trīs mēnešiem, ja viņš piekritīs apmeklēt īpašus kursus par braukšanu dzērumā.

''Tottenham'' komandas galvenais treneris Harijs Rednaps atzinis, ka Bentlijam ir paveicies, ka saņēmis tikai šāda veida sodu. ''Ja godīgi, Deividam ļoti paveicies ar sodu, ko viņš saņēmis. Vadītāja apliecības atņemšana – tas vēl nav pats trakākais, kas varēja būt. Protams, arī klubs viņu maksimāli sodīs,'' sacīja Rednaps.
Tiek minēts, ka ''Hotspur'' vadība atņems viņam divu nedēļu algu (apmēram 100 tūkstošu sterliņu mārciņu). Tāpat futbolists zaudējis komerciālu līgumu ar kādu sporta apģērbu uzņēmumu.

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2009-08-29 16:20, pirms 15 gadiem
futbolista dziive , var izmainities ta vienkaarshi , ka shita hops un viss

  +1 [+] [-]

, 2009-08-29 16:29, pirms 15 gadiem
Gan jau varēs atļauties braukt ar taksi.

     [+] [-]

, 2009-08-29 16:33, pirms 15 gadiem
Štrunts par tiesībām, kas notika ar Poršu?
kgan domājams ar algu 200k mēnesī es nepārdzīvotu pārāk mašīnas sadauzīšanu

     [+] [-]

, 2009-08-29 16:48, pirms 15 gadiem
'Tāpat futbolists zaudējis komerciālu līgumu ar kādu sporta apģērbu uzņēmumu.'

Nekas. Ir lieliska iespēja noslēgt jaunu ar kādu alkohola ražotāju.

     [+] [-]

, 2009-08-29 16:49, pirms 15 gadiem
HouseMD rakstīja: Štrunts par tiesībām, kas notika ar Poršu?
kgan domājams ar algu 200k mēnesī es nepārdzīvotu pārāk mašīnas sadauzīšanu
Ir tada lieta kaa mantas apdroshinashana