Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Grūti atspēlēties pret tādu klubu kā "Arsenal""

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Fergusons: "Grūti atspēlēties pret tādu klubu kā "Arsenal""
Alekss Fergusons
Foto: AP

Šodien Anglijas Premjerlīgas centrālajā spēlē "Manchester United" ar 2:1 uzvarēja Londonas "Arsenal". Uzvarētāju treneris Alekss Fergusons slavēja savu komandu, atzīmējot, ka pret tādu klubu kā "Arsenal" nav viegli atspēlēties.

Alekss Fergusons: "Tas vienmēr ir ļoti grūti, ja pēc puslaika esi zaudētājos ar 0:1 pret tāda kalibra komandu kā "Arsenal". Mums bija jārok dziļi, un domāju, ka 2. puslaikā spēlējām ļoti labi. Pagājušajā sezonā mēs zaudējām četrus punktus pret "Arsenal"... sešus pret "Liverpool". Tās ir lietas, kas jālabo tik labi, cik vien iespējams."

Arsēns Vengers: "Braucam mājās bez punktiem, un tas ir ļoti sarūgtinoši. Kad tu spēlē tā, kā mēs šodien to darījām, tad ir ļoti grūti pieņemt zaudējumu. Taču esmu pozitīvi noskaņots, jo parādījām lielisku spēles kvalitāti. Mūsu sniegums ir iedvesmojošs nākotnei, un šodienas mačā bija vairāk pozitīvu lietu nekā negatīvu."

Izmantotie resursi:
premierleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-08-29 22:43, pirms 15 gadiem
Gan jau arī šogad par čempionu kļūs nevis tas, kurš būs pārāks grandu dueļos, bet gan tas, kurš spēs ar lielāku stabilitāti pieveikt vājākās komandas un nezaudēt punktus.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-29 22:47, pirms 15 gadiem
AC MILAN pec pirma puslaika zaude INTERNAZIONALE ar rezultatu 0 : 3

  +2 [+] [-]

, 2009-08-29 22:59, pirms 15 gadiem
dzing dzing! zvans pie durviiim!
Alex: O, Mike, tu jau klaaat peec naudas? Naac ieksaaa, uzcienaashu ar Viskiju!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-29 23:00, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: dzing dzing! zvans pie durviiim!
Alex: O, Mike, tu jau klaaat peec naudas? Naac ieksaaa, uzcienaashu ar Viskiju!
hahaha

KCD savā elementā

  +3 [+] [-]

, 2009-08-29 23:06, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: hahaha

KCD savā elementā
Tie taa saucammie smiekli caur asaraam

     [+] [-]

, 2009-08-29 23:40, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Gan jau arī šogad par čempionu kļūs nevis tas, kurš būs pārāks grandu dueļos, bet gan tas, kurš spēs ar lielāku stabilitāti pieveikt vājākās komandas un nezaudēt punktus.
Tāpat kā pagājušā sezonā.

     [+] [-]

, 2009-08-30 00:07, pirms 15 gadiem
"I was sent off for kicking a water bottle.I didn't know we were not allowed not to do that.

"You know what you get at Old Trafford when you come - every time - but I do not want to go into the performance of the referee. Any questions you should ask him.

"I believe you should look at the game and who played with real spirit on the pitch today. I felt we played with the right spirit.

"It's difficult to judge every time someone goes down. Today I've seen a player make 20 fouls and there was no yellow card. Nobody sees it.

"If you've seen the game you don't need me (to tell you who this player is). How this player got away without a yellow card is quite amazing.

"We go home with no points and that is very frustrating. When you play like that to go home with no points is very difficult to accept.

"But I'm very positive because we showed great quality. Our performance is very encouraging for the future and there are more positives than negatives from today's game."

  +2 [+] [-]

, 2009-08-30 00:26, pirms 15 gadiem
Gunner - tomēr ir 2 lietas, par ko ir vērts padomāt.
Pirmais - sasteigtie uzbrukumi un haļavnās tālās piespēles, kad United izvirzījās vadībā. Tādos brīžos ir jāsavācas komandai un tas ir arī trenera uzdevums.
Otrais - uzbrucēji joprojām nesit vārtus. Kamēr sita aizsargi un pussargi, viss bija kārtībā, bet joprojām vienīgais uzbrucējs, kas to ir izdarījis, ir Eduardu, kam tagad visi klūp virsū. Aršavins un Diabī tomēr nav "tīrie" uzbrucēji, bet vārtu gūšana ir pirmkārt uzbrucēju uzdevums. Jāsāk ir sist iekšā Robinam un Dudu, vēlams jau nākamajā kārtā pret City, un regulāri pēc tam.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-30 11:56, pirms 15 gadiem
Nebriiniishos, ja Robins atgrieziisies savaa top formaa, kad uz laukuma paraadiisies Samirs!

Jaareekjinaas jau ar to, kas taas haljavnaas piespeeles tur izdariija - ne jau Samirs vai Sesks, bet uz laukuma bija taadi cilveeki kaa Songs, Denilsons. Domu, gan jau, ka saprati!

Bet nu, kopumaa komanda jau nospeeleeja atziistami un momenti bija - to pashu Robinu Fosters ar aizsargiem savas 2-3 reizes biistamos momentos atshuva, Shavam viens aizgaaja nedaudz garaam vaartiem, Diaby vareeja momentaa labot savu kljuudu, Ebue velns zin kaapeec tajaa vienaa epizodee nogljukoja un neuzsita buudams briivs pie labaa stuura - buutiibaa, buutu traapiijis cetrstuurii jeb pareizaak sakot - vispaar pa bumbu - buutu vaarti. Robina paarliknis, neieskaitiitie vaarti...

Iespeeju bija cik uziet, lai nozhmiegtu speli/izliidzinaatu to... nu neko, taa gadaas!

     [+] [-]

, 2009-08-30 13:06, pirms 15 gadiem
jau riebās...vnm vinjiem veicas...

  -1 [+] [-]

, 2009-08-30 19:45, pirms 15 gadiem
GLORY,GLORY MAN UTD