Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Sunderland" izīrē "City" vārtsargu Fulopu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Sunderland" izīrē "City" vārtsargu Fulopu
Mārtons Fulops
Foto: AFP/Scanpix

Lielo vārtsargu problēmu dēļ Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester City" saņēmis atļauju uz sezonas pēdējām trim spēlēm izīrēt "Sunderland" vārtuvīru Mārtonu Fulopu.

Iepriekšējā Premjerlīgas spēlē pret Londonas "Arsenal" kluba pamatvārtsargs Šejs Givens, atvairot bumbu pēc Abū Diabī sitiena, guva nopietnu pleca traumu. Šodien viņam tika veikta operācija, un klubs apliecinājis, ka tā ir bijusi veiksmīga, līdz ar to jau drīz 34 gadus vecais vārtsargs varēs sākt rehabilitācijas procesu.

Tā kā savainojumi ir ne tikai pirmajam numuram, bet vēl diviem "City" vārtsargiem – Stjuartam Teiloram un Davidam Gonzalesam Džiraldo, tad klubs saņēma iespēju veikt ārkārtas darījumu, izīrējot "Sunderland" vārtsargu Mārtonu Fulopu. 26 gadus vecais Ungārijas vārtsargs šosezon līgā aizvadījis 13 spēles. Spēlētājs jau ir izteicies, ka ir laimīgs par šo iespēju un darīs visu iespējamo, lai palīdzētu Mančesteras klubam izcīnīt 4. vietu turnīrā.

Nākamo spēli "City" aizvadīs 1. maijā pret "Aston Villa".

Izmantotie resursi:
skysports.com
premierleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-29 21:36, pirms 14 gadiem
City pavisam ir 7 vārtsargi. OK, viens ir izīrēts, 3 traumēti, bet nu tomēr - tad ņem no rezervēm, nevis ārpus transfēru loga. EPL un FA šo atļaujot, parādīja, ka viņiem nav mugurkaula, bet nav jau pirmā reize.

  +4 [+] [-]

, 2010-04-29 21:51, pirms 14 gadiem
Fulopam jau tagad laba iespēja sevi pierādīt. Taču diez vai MC viņu ņems sev pēc īres beigām, jo Givens ir Givens.

  +5 [+] [-]

, 2010-04-29 22:38, pirms 14 gadiem
Homer rakstīja: City pavisam ir 7 vārtsargi. OK, viens ir izīrēts, 3 traumēti, bet nu tomēr - tad ņem no rezervēm, nevis ārpus transfēru loga. EPL un FA šo atļaujot, parādīja, ka viņiem nav mugurkaula, bet nav jau pirmā reize.
Viņiem šobrīd ir pieejams tikai 1 pieaugušo komandas vārtsargs, kam nav dubliera (ja neskaita sešpadsmitgadīgu gurķi, kura uzvārdu neatceros).
Tieši šādos gadījumos līgas noteikumi atļauj izmantot emergency loan.