Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rednaps piedāvā darbu Šervūdam

Andrejs Siliņš

Rednaps piedāvā darbu Šervūdam
Harijs Rednaps
Foto: AFP

Jaunais Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Harijs Rednaps piedāvājis trenera palīga darbu bijušajam komandas futbolistam Timam Šervūdam.

Par vienu no Rednapa asistentiem jaunajā darbā jau kļuvis Kevins Bonds. "Es šo visu pārspriedīšu ar Hariju, bet ir daudzas lietas, kas man jāapspriež šajā sakarā," sacīja Šervūds. "Tā ir lieliska iespēja un domāju, ka netrūkst šī darba gribētāju. Tas ir ļoti cildinoši. Ja es vēlos atgriezties futbolā, tad tikai "Tottenham" klubā un tikai pie trenera Rednapa."

Šervūds Totenhemas komandā kā spēlētājs pavadīja četrus gadus, kopumā laukumā dodoties vairāk nekā simts spēlēs. Šobrīd pēc aiziešanas no profesionālā futbola Šervūds strādā medijos.

"Tima zināšanas futbolā ir apbrīnojamas, un viņš visu saka tā, kā tas ir," savu izvēli pamatoja Rednaps. "Viņš ir vienreizējs komandas uzkurinātājs ģērbtuvēs. Ja viņš pieņems izaicinājumu strādāt par treneri, viņu sagaida ļoti spoža nākotne."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -1 [+] [-]

, 2008-10-28 16:30, pirms 16 gadiem
kādam ir info vairāk par šērvudu, kas pa tipu šis ir?