Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tunčajs un Hūts pievienojas ''Stoke City''

Tunčajs un Hūts pievienojas ''Stoke City''
Tunčajs Sanli
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Stoke City'' parakstījis līgumus ar diviem Anglijas Čempionāta kluba ''Middlesbrough'' spēlētājiem – vācu aizsargu Robertu Hūtu un Turcijas izlases uzbrūkošā tipa pussargu Tunčaju Sanli.

Cik zināms, ''Middlesbrough'' pagājušajā sezonā nespēja noturēties Premjerlīgā un, sezonas noslēgumā turnīra tabulā ierindojoties priekšpēdējā vietā, izkrita uz zemāku līgu – Anglijas Čempionātu, kā rezultātā, kļuva skaidrs, ka vairāki ''Middlesbrough'' spēlētāji komandā nepaliks. Komandu šajā vasarā jau pametuši vārtsargs Ross Turnbuls (24, uz ''Chelsea'') un Anglijas izlases pussargs Stjuarts Daunings (24, ''Aston Villa''). Tāpat tiek minēts, ka komandu varētu pamest arī Ēģiptes izlases uzbrucējs Mido (26) un brazīliešu uzbrucējs Afonso Alvešs (28).

Kļuvis zināms, ka komandu atstājuši vēl divi spēlētāji – 25 gadus vecais aizsargs Hūts un 27 gadus vecais Turcijas izlases spēlētājs Tunčajs. Abi spēlētāji jau veiksmīgi izgājuši medicīnisko apskati un vienojušies par personīgajiem līguma nosacījumiem. Tiek lēsts, ka par abu spēlētāju iegādi ''Stoke City'' nācās šķirties no 12,4 miljoniem eiro.

''Middlesbrough'' komandas galvenais treneris Garets Soutgeits atklāja, ka abi spēlētāji jau sen izteica vēlmi, ka līdz transfēru perioda beigām vēlas pamest komandu. ''Tunčajs ir Turcijas izlases spēlētājs un viņš vēlas spēlēt Premjerlīgā. Viņam šeit patika, taču es domāju, ka, turpināt savu karjeru spēlējot Čempionātā, pašreiz nav tā lieta, kuru viņš vēlētos darīt. Abu spēlētāju virzienā es neveltu kritiku, jo saprotu viņus. Tunčajam jāspēlē savas izlases rindās, tāpat izlasē noteikti vēlas iekļūt arī Hūts, tāpēc ir svarīgi spēlēt augstākajā līmenī,'' sacīja Soutgeits.

Hūts, kurš Vācijas izlases rindās aizvadījis 19 spēles un guvis divus vārtus, savulaik tieši Anglijā uzsāka profesionālo karjeru, laikā posmā no 2002. līdz 2006. gadam pārstāvot Londonas ''Chelsea'', taču komandas sastāvā nostiprināties viņam neizdevās.
Savukārt Tunčajs iepriekš pārstāvējis ''Sakaryaspor'' (2000.-2002.g.), bet vēlāk piecas sezonas spēlēja ''Fenerbahce''. Kopš 2007. gada futbolists pārstāvēja ''Middlesbrough''. Turcijas izlases rindās Tunčajs spēlē kopš 2002. gada, valstsvienības rindās aizvadot 68 spēles un gūstot 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-28 21:17, pirms 15 gadiem
njā. Tuncajā ilgāku laiku bija ieintereseti lielāki EPL klubi, bet beigas uz Stoke un Hūts arī. ļoti labi papildinajumi. Izskatas,ka Stoke gatavojas palikt līgā, bet to rādīs nākotne.