Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" par 20 miljoniem iegādājās Anglijas U19 izlases aizsargu Čembersu

Rolands Eliņš

"Arsenal" par 20 miljoniem iegādājās Anglijas U19 izlases aizsargu Čembersu
Kalums Čemberss jau "Arsenal" kreklā
Foto: Arsenal.com

Futbola klubs "Arsenal" paziņojis par 19 gadus vecā aizsarga Kaluma Čembersa iegādi no "Southampton". Darījuma, kuru komandas treneris Arsens Vengers nodēvējis par riskantu, vērtība ir apmēram 20 miljoni eiro, savukārt Brazīlijas mediji liecina, ka Ronaldinju gatavojas pamest "Mineiro" klubu un pēdējo spēli tajā jau aizvadījis.

Anglijas U19 izlases spēlētājs Kalums Čemberss šodien oficiāli kļuvis par piekto "Southampton" spēlētāju, kurš pārdots uz citu komandu. Lai gan nopietnu interesi par Čembersu izrādīja arī "Liverpool" un tās treneris Brendans Rodžerss, pats futbolists izvēlējies "Arsenal" un Arsenu Vengeru.

Darījuma kopējā summa ir apmēram 20 miljoni eiro, un paredzams, ka Čembersam nāksies dalīt spēles laiku ar citu "Arsenal" starpsezonas jaunieguvumu Metjū Debušī, kurš arī spēlē labā aizsarga pozīcijā.

Vengers gan jau iepriekš bija norādījis, ka Čemberss ir universāls spēlētājs, kurš var darboties, gan labajā malā, gan centrā, gan centrta pussarga pozīcijā: "Viņš vēl nav aizvadījis daudz spēļu, taču angļu futbolisti Anglijas tirgū ir ļoti dārgi un es biju gatavs šim riskam, jo uzskatu viņu par nākotnes spēlētāju."

Čemberss "Southampton" sastāvā bija aizvadījis 21 oficiālu spēli pēdējo divu sezonu laikā, savukārt Anglijas U19 izlasē viņš 18 spēlēs guvis divus vārtus.

Jau ziņojām, ka izjucis "Queens Park Rangers" un "Liverpool" darījums, jo par 8,5 miljoniem novērtētais Loiks Remī neesot izgājis "Liverpool" medicīniskās pārbaudes. QPR treneris Harijs Redknaps gan to uzskata vien par ieganstu: "Medicīniskās apskates neiziešana ir neiespējama. Remī ir ļoti labā sportiskajā formā, tur noteikti ir cits iemesls." "Liverpool" iemeslus darījums atcelšanai nav paskaidrojusi, taču Redknaps problēmu īsti nesaredz: "Viņu zaudējums ir mūsu ieguvums - mēs esam tikuši pie lieliska uzbrucēja."

Brazīlijas mediji vēsta, ka pārmaiņas gaidāmas arī divkārtējā pasaules labākā futbolista balvas ieguvēja Ronaldinju karjerā - viņš esot gatavs pamest "Mineiro" klubu un, kā apgalvo viņa komandas biedrs Žo, savu pēdējo spēli "Mineiro" rindās Ronaldinju jau aizvadījis.

Pēc pagājušās trešdienas spēles Ronaldinju tika piešķirta brīva nedēļa, lai dotos uz bijušā komandas biedra Deku atvadu spēli, taču viņš uz to neieradās, jo esot nokavējis lidojumu. Lai nu kā, "Mineiro" pārstāvji atzīst, ka Ronaldinju kopš tā laika ar klubu sazinājies nav. Savukārt jau krietnu laiciņu Brazīlijā un Argentīnā klejo runas par 34 gadus vecā Ronaldinju pievienošanos slavenajam "Boca Juniors".

Izmantotie resursi:
Calum Chambers signs for Arsenal | News Archive...
BBC Sport - Loic Remy failed Liverpool medical...
Ronaldinho on his way out: Jo

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-28 18:53, pirms 10 gadiem
Kādi 20 miljoni? Par nedaudz virs 15 miljoniem nopirka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-28 19:06, pirms 10 gadiem
Arsenal normāli bruņojas jaunajai sezonai.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-28 19:06, pirms 10 gadiem
Cerams, ka Arsenal izaudzinās viņu un neliks ne vienam vilties.

     [+] [-]

, 2014-07-28 19:08, pirms 10 gadiem
Jigsaw rakstīja: Kādi 20 miljoni? Par nedaudz virs 15 miljoniem nopirka
jevriķos skaļāk un smukāk izskatās

  +2 [+] [-]

, 2014-07-28 19:09, pirms 10 gadiem
Un atkal no saints
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-28 19:46, pirms 10 gadiem
Tas jau ir smieklīgi kā Southampton iztīra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-28 19:54, pirms 10 gadiem
Gaskoins rakstīja: Pieļauju, ka mārciņas un eiro tiek jauktas
Nopirka pa 12 miljoniem mārciņu, jebšu >15 miljoniem
20 miljoni dolāru, varbūt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-28 21:29, pirms 10 gadiem
Jigsaw rakstīja: Nopirka pa 12 miljoniem mārciņu, jebšu >15 miljoniem
20 miljoni dolāru, varbūt.
12 M GBP uzreiz + bonusi, kas kopā var sastādīt 16 M GBP, no turienes arī varbūt 20 M Eur iespējamā kopsumma ar bonusiem.

     [+] [-]

, 2014-07-28 21:32, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Prieks, ka Arsenal ir ļoti labi papildinājies pašlaik....Domāju Čemberss izdarīja pareizu izvēli, jo Vengeram ir talants jaunos pacelt uz augstāku līmeni un pēc tam par labu naudu citiem klubiem pārdot
Nedomāju, ka Čembersu pērk ar domu pārdot tālāk - tie laiki ir beigušies, ko pierāda Ezila un Sančesa transfēri, kuru summas runā pašas par sevi - iepriekš tādas neatļāvās tērēt.
Čemberss tiek ņemts perspektīvai kā universālis, kas var nospēlēt RB/CD/DM pozīcijās, un gan jau dabūs arī šādu tādu spēles laiku jau sākumā.
Ideālā gadījumā vajag vēl CD promejošā Fermālena vietā, kā arī jau ilgu laiku vajadzīgs DM, un visam pa virsu labāks uzbrucējs par Žirū. Tad logs būs patiešām izdevies, citādi - būs mazuma piegarša.

     [+] [-]

, 2014-07-28 22:46, pirms 10 gadiem
southamptona par Arsenal fārmklubu veidojas. Vispirms Volkots, tad Ox un tagad Čemberss
tagad galvenais labu balsta pussargu dabūt, jo uzbrukumā gan jau kāds iebakstīs banku, ar tādiem uzbrūkošajiem pussargiem sastāvā,protams, ideālā gadījumā vajadzētu ar kādu pasaules klases bombardieri.