Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Derby'' tiek pie jauniem īpašniekiem

''Derby'' tiek pie jauniem īpašniekiem
Vai tiešam ''Derby'' futbola klubs piedzīvos jaunus, labākus laikus?
Foto: www.dcfc.premiumtv.co.uk

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējās vietas īpašnieki "Derby", ir paziņojuši, ka komandai būs jauni īpašnieki – Amerikas kompānija General Sports and Entertainment.

Minētā kompānija ir piekritusi šai sadarbībai, kā rezultāta viņi ieguldīs lielus līdzekļus, lai neļautu komandai bankrotēt.
''Šī kluba vēsturē ir ļoti svarīga diena,'' saka komandas priekšsēdētājs Adams Persons.

''Mēs esam priecīgi par šo iespēju, ka varam palīdzēt klubam ar lielu potenciālu,'' saka General Sports and Entertainment priekšsēdētājs Endijs Aplebs. Tāpat arī Endijs apgalvo, ka pirms sešiem mēnešiem viņš klātienē vēroja šī kluba spēli, pēc kuras atzina, ka viņš ir patīkami satriekts par komandas potenciālu un milzīgo fanu atbalstu. Tāpat ir zināms, ka līdzšinējais komandas priekšsēdētājs Persons saglabās savu amatu.

Toms Gliks, bijušais mārketinga direktors Nacionālās Basketbola asociācijas klubā Ņūdžersijas "Nets", būs šī kluba prezidents un izpilddirektors. Vēl viens pārstāvis no General Sports and Entertainment Tims Hinklijs, būs "Derby" komandas viceprezidents.

Līdz ar to tagad Anglijas Premjerlīgā četriem klubiem - "Derby", "United", "Liverpool " un "Aston Villa" komandas īpašnieki ir amerikāņi.

''Galvenais uzdevums tagad ir turpināt attīstīt kluba infrastruktūru, kā arī uzlabot komandas sastāvu, lai pēc neilga laika "Derby" būtu Anglijas Premjerlīgas vadošais klubs,'' teikts oficiālajā paziņojumā.

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2008-01-28 13:09, pirms 16 gadiem
Derby liidz vadoshajam EPL klubam ir ljoooooti taals celjsh ejams!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-28 13:27, pirms 16 gadiem
arii fakts...to var attiecinaat arii uz Chelsea

  +1 [+] [-]

, 2008-01-28 13:30, pirms 16 gadiem
Chelsea arii pirms tam nebija slikts klubs,a vot Derby no coca colas liigas buus daudz gruutaak izkaarpiities!

     [+] [-]

, 2008-01-28 13:37, pirms 16 gadiem
17 Wigan 23 20p.

18 Sunderland 23 20p.
19 Fulham 23 15p.
20 Derby 23 7p.

palikt vinjiem shogad EPL ir nereaali! ja jaunie iipashnieki liidz naakamaas sezonas saakumam (un Derby jau buus Coca Colas Liigas daliibnieki) spees ko uzlabot, tad jau peec vienas sezonas Derby vareetu atkal atgriezties EPL un iespeejams jau speeciigaaki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-28 23:24, pirms 16 gadiem
Tāpat next season in championship
QPR arī taisās 4 gadu laikā tikt ČL. Tā vismaz Eklstons sapņo..