Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Stams: "Sulšēram jāpieņem smagi lēmumi. Jāizvērtē arī futbolisti ar ilgtermiņa līgumiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stams: "Sulšēram jāpieņem smagi lēmumi. Jāizvērtē arī futbolisti ar ilgtermiņa līgumiem"
Jāps Stams. Foto: Reuters/Scanpix

Atceroties 1999. gada Čempionu līgas leģendāro finālu, "Manchester United" leģendas vakar aizvadīja simbolisku maču pret Minhenes "Bayern" slavenībām. Pēc dueļa Jāps Stams, kurš nākamajā sezonā vadīs "Feyenoord", deva padomus "United" galvenajam trenerim Ūlem Gunnaram Sulšēram.

"Domāju, ka komandai nepieciešama kvalitāte gan uzbrukumā, gan pussargu līnijā, gan aizsardzības četriniekā. Nepieciešams sastāvs, kurā spēlētāji konkurē savā starpā. Lai kaut ko sasniegtu, no spēlētājiem jādabū arā maksimums," teica bijušais centra aizsargs Jāps Stams.

"Gan trenerim, gan klubam ir jāpaskatās uz sastāvu. Ņemot vērā, kā izvērtušās pēdējās sezonas, būtu labi vēlreiz novērtēt pilnīgi visu komandu. Jāpaskatās uz spēlētājiem un viņu paveikto, viņu sasniegumiem. Pat uz futbolistiem, kuriem ir līgumi uz trim vai četrām sezonām," kategorisks bija Stams.

"Pats svarīgākais ir sasniegt nospraustos mērķus. Lai tas izdotos, reizēm ir jāpieņem smagi lēmumi," teica Stams, kurš arīdzan pievērsies trenera arodam. No 2016. līdz 2018. gadam viņš vadīja "Reading", bet nākamajā sezonā strādās dzimtenē un vadīs "Feyenoord". Karjeras laikā viņš šajā komandā neuzspēlēja, jo "United" centra aizsargu ieguva no PSV.

Angļu mediji vēsta, ka "United" izstājusies no cīņas par Amsterdamas "Ajax" kapteini Matisu de Ligtu. Tiek vēstīts, ka viņš, visticamāk, pievienosies "Barcelona", sekojot Frenkija de Jonga pēdās.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2019-05-27 13:10, pirms 5 gadiem
Cik var spekulēt par De Ligtu. Kad līgumi būs parakstīti, tad arī rakstiet, jo ne no viena oficiāla kanāla tāda ziņa nav nākusi. Tādus minējumus saprastu kādā blogā vai sazin kur vēl, bet ne medijā.

     [+] [-]

, 2019-05-27 15:08, pirms 5 gadiem
Ole attīrīs MU un turpināsim dominēt!!!