Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vai Šīreram būs jauns četru gadu līgums?

Vai Šīreram būs jauns četru gadu līgums?
Alans Šīrers
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Newcastle'' nākošajā sezonā Premjerlīgu nepārstāvēs, bet piedalīsies Anglijas Čempionātā. Vietējie laikraksti Anglijā vēsta, ka komandas galvenajam trenerim Alanam Šīreram tiks piedāvāts jauns četru gadu līgums.

Lai arī Šīrera līgums ar klubu pēc pēdējās sezonas spēles jau ir beidzies, tiek lēsts, ka ''Newcastle'' kluba prezidents Maiks Ešlijs vēlas vēlreiz aprunāties ar ilggadējo komandas spēlētāju par jauna līgumu parakstīšanu. Cik zināms, Šīrers ir liels līdzjutēju mīlulis, un to saprot arī Ešlijs. Pirmo reizi 16 gadu laikā ''Newcastle'' vairs nav ''Top'' klubs. Šīrers, ''Newcastle'' kluba leģenda, kurš pārņēma komandas stūri uz pēdējām astoņām spēlēm, nomainot Džo Kinīru, pēc sezonas pēdējās spēles jau ir ticies ar visiem komandas spēlētājiem un paskaidrojis tiem, ka komandā būs ļoti lielas pārmaiņas, kas skars ļoti daudzus.

''Ja es palikšu šeit arī nākošajā sezonā, tad komandā būs lielas, lielas pārmaiņas,'' sacīja 38 gadus vecais treneris.

''Newcastle'' visu spēlētāju alga gadā ir mērāma 74 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, un Šīrers atklājis, ka komanda šķirsies no vairākiem komandas spēlētājiem, kuri saņem vislielāko algu. Viņu vidū ir tādi spēlētāji kā Maikls Ouvens, Marks Viduka, Klaudio Kakapa un Peters Lovenkrands. Tāpat tiek minēts, ka pārdoti tiks arī Fabricio Koločīni, Džeremi, Obafemi Martins, Alans Smits, Hosē Enrike un Jonass Gutierezs.

''Uzskatu, ka ''Newcastle'' pašreiz ir nedaudz atpalikusi. Jo ātrāk tiks ieņemts lēmums par manu palikšanu vai nepalikšanu, jo labāk būs visiem. Mums nākotnē jāraugās ar gaišu galvu. Ja palikšu šeit, tad sniegšu kluba vadībai savu viedokli par nepareizo un lietām, kurām noteikti jābūt paveiktām,'' nopietns savos izteikumos bija Šīrers.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

     [+] [-]

, 2009-05-27 00:42, pirms 15 gadiem
ja paliks tad ir cerība,ka Newcastle atdzims....

  +1 [+] [-]

, 2009-05-27 08:08, pirms 15 gadiem
Nu vajag taču jauno līgumu! Jo tagad viņam būs vairāk laika lai sagatavotu komandu, un tikt atpakaļ premjerlīgā!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-27 09:17, pirms 15 gadiem
Domāju, ka viņam noteikti jāpaliek... Pēdējo 8 spēļu laikā jaunam trenerim bija grūti izstrēbt ievārīto...

  +1 [+] [-]

, 2009-05-27 09:25, pirms 15 gadiem
ceru ka paliks nenormali patik sis cilveks gan ka futbolists un ceru ka ka treneris ari buss LABS